Ζησόπουλος και Ναλμπάντης σπουδάζουν Sport Management χάρη στην FIFPro και τον ΠΣΑΠ

FIFPROONLINE ACADEMY

Οι συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος του Αστέρα Τρίπολης και Γιάννης Ναλμπάντης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έγιναν δεκτοί, μετά από εξετάσεις, στο Πανεπιστήμιο της Δανίας UCN, το οποίο εδρεύει στο Άαλμποργκ, προκειμένου να σπουδάσουν Sport Management, με το σύστημα online, που εφαρμόζεται για τους ποδοσφαιριστές μέλη των Εθνικών Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατόπιν συνεργασίας της FIFPro και του Πανεπιστημίου UCN.

Οι Ζησόπουλος και Ναλμπάντης, ήδη, σπουδαστές, αντίστοιχα, στο Χημικό του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ίδιου Πανεπιστημίου, θα απολαύσουν, χάρη στη συμβολή της FIFPro και την αρωγή του ΠΣΑΠ, δωρεάν εγγραφή και φοίτηση, για διάστημα επτά 6μήνων, αξίας 30.000 ευρώ για τον καθένα από αυτούς.

Θα επιβαρυνθούν οι 2 συνάδελφοι μόνο το κόστος για τα βιβλία που θα χρειασθεί να προμηθευθούν και το οποίο είναι μέσα σε απολύτως λογικά πλαίσια.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα αγγλικά, ενώ ενδιαφέρον για αυτό το πρόγραμμα που προσφέρει εξειδικευμένη γνώση για το διάστημα που ακολουθεί το τέλος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί να μείνει στο χώρο του αθλητισμού, έδειξαν αρκετοί ακόμα συνάδελφοι μέλη του ΠΣΑΠ.
Συγχαρητήρια στον Γιώργο Ζησόπουλο και τον Γιάννη Ναλμπάντη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, καλή επιτυχία στις σπουδές τους και καλή δύναμη.

Αποτελούν φωτεινά παραδείγματα αυτοί οι συνάδελφοι, όπως και όλοι οι άλλοι (και είναι πολλοί ακόμα) οι οποίοι συνδυάζουν το ποδόσφαιρο με τις σπουδές τους και προσπαθούν, μάλιστα, να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα εφόδια είτε για την εξειδίκευση τους είτε προκειμένου να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί στη ζωή μετά το ποδόσφαιρο.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω απ’ αυτό με την ίδια υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και επιμέλεια και φροντίζει για την, πολύπλευρη, μόρφωση και εκπαίδευση του.

Ο ΠΣΑΠ προσπαθεί να προσφέρει κάθε δυνατή παροχή στα μέλη του και αναμφίβολα αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν διαπιστώνουμε ότι συμβάλλουμε στη δημιουργία προϋποθέσεων για καλύτερη “επόμενη ημέρα” για τους συναδέλφους μας, που προσπαθούν για την επιβίωση τους, όταν πια κρεμούν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τους και τα φώτα σβήνουν.

Θα είμαστε πάντα εδώ, δίπλα σε όλους τους συναδέλφους.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη