Συνάντηση ΠΣΑΠΠ/FIFPRO με ΕΠΟ

FIFPROΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28/2/2022, συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠΠ και της FIFPRO με την ΕΠΟ, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Μπαντής, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Μπράχο, ο Νομικός Σύμβουλος, Αθανάσιος Μακρυνιώτης, και οι Simon Colosimo (FIFPRO Deputy General Secretary), Roy Vermeer  (FIFPRO Legal Director), Loic Alves (FIFPRO Senior Legal Counsel) συναντήθηκαν με τους κ.κ. Ιάκωβο ΦΙλιππούση (Διευθύνων Σύμβουλος ΕΠΟ) και Νίκο Μπάρτζη (Νομικός Σύμβουλος ΕΠΟ) και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην Ολιστική Μελέτη και στην εφαρμογή της με το νέο καταστατικό της ΕΠΟ.

Στο πλαίσιο αυτό αναλύθηκε ο θεσμοθετημένος ρόλος του ΠΣΑΠΠ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΕΕΟΔ, όπως επίσης και το σοβαρότατο ζήτημα των παλαιών οφειλών ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Ποδόσφαιρο Γυναικών αλλά και κοινωνικές δράσεις που μπορούν να αναλάβουν από κοινού ΠΣΑΠΠ, FIFPRO και ΕΠΟ.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη