Στη Λεμεσό διεξήχθη το ετήσιο Κονγκρέσο της FIFPRO Europe

FIFPRO

Στη Λεμεσό διεξήχθη φέτος το τριήμερο 6,7&8 Σεπτεμβρίου το ετήσιο Κονγκρέσο της FIFPRO Europe, με τη συμμετοχή περίπου 100 συνέδρων από 33 χώρες της Ευρώπης. Τον ΠΣΑΠ εκπροσώπησε ο  Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Συνδέσμου Γιάννης Μπράχο.

Ηταν η πρώτη δια ζώσης συγκέντρωση εκπροσώπων των ευρωπαϊκών συνδέσμων ποδοσφαιριστών μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και στις εργασίες του συμμετείχε, μέσω αντιπροσώπου, και η «European Leagues».

Στην ατζέντα των θεμάτων ήταν η προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών, τα ίσα δικαιώματα μεταξύ ανδρών και γυναικών, οι κανονισμοί μεταγραφών αλλά και το επιβαρυμένο πρόγραμμα λόγω των συνεχών διοργανώσεων.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για την ανάδειξη του FIFPRO Europe board και του FIFPRO Global Board, όπου υπήρξε εκλογή και αρκετών συναδέλφων μας γυναικών. Συγκεκριμένα στο πρώτο εκλέχθηκε η Μαρκέτα Χαϊντλοβα και στο δεύτερο οι Μίλα Χρίστοβα, Κάριν Σεντέλ και Καρολάιν Τζόνσον.

Αναλυτικά το FIFPRO Europe board στελεχώνουν οι Φράσερ Γουίσχαρ, Μίρκο Πολέντιτσα, Σπύρος Νεοφυτίδης και Μαρκέτα Χαϊντλοβα, ενώ το FIFPRO Global Board οι Κάριν Σεντέλ, Λουσιέν Βαλόνι,Μίλα Χρίστοβα, Κάριν Σεντέλ και Καρολάιν Τζόνσον.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη