Νίκη του ΠΣΑΠ με 7-2 στον αγώνα ζωής στο Χαϊδάρι για τη μικρή Ιωάννα

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Απόλυτη επιτυχία είχε το παιχνίδι ανθρωπιάς που έγινε στο κατάμεστο 2.000 άτομα (ανάμεσα τους ήταν πάρα πολλά παιδιά), γήπεδο του Χαϊδαρίου, ανάμεσα στην ομάδα του ΠΣΑΠ και εκείνη των παλαιμάχων του Θριάμβου Χαϊδαρίου, με στόχο να ενισχυθεί η προσπάθεια για τη μετάβαση της 8χρονης Ιωάννας στο εξωτερικό, ώστε να υποβληθεί εκεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που δέχθηκε από την κοινωνία του Χαϊδαρίου και με μεγάλη  χαρά αλλά και υπερηφάνεια, διέθεσε την αντιπροσωπευτική ομάδα του, με μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,  για αυτόν τον αγώνα, καθώς πάντα οι ποδοσφαιριστές είναι στο πλευρό της κοινωνίας και προσφέρουν την αρωγή τους σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια και την υποστήριξη μας.

Αν και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν έχει πρωτεύουσα σημασία, για την ιστορία, η ομάδα του ΠΣΑΠ νίκησε με 7-2.

Τα γκολ σημείωσαν οι Γκογκιτς 3, Ν.Λυμπερόπουλος 3 , Γιαννακόπουλος ενώ για τους παλαιμάχους του Θριάμβου σκόραραν οι Μίχος, Μπακής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε στο πρώτο ημίχρονο  ο Τάσος Κάκος που θέλησε να συμβάλλει και εκείνος με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία αυτης της προσπάθειας. Στην επανάληψη ο Τάσος Κάκος αγωνίσθηκε με την ομάδα του ΠΣΑΠ, ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο ίδιος.

Πριν απο το παιχνίδι τιμήθηκαν απο τους οργανωτές του αγώνα, που ευχαρίστησαν τον ΠΣΑΠ για τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Διονύσης Δημόπουλος, ο προπονητής της ομάδας του Συνδέσμου Ζαχαρίας Λυκουρίνος  και ο Τάσος Κάκος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Δ.Δημόπουλος όπως και ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος, που ευχαρίστησαν τον κόσμο για την προσέλευση του και ευχήθηκαν στην Ιωάννα να γυρίσει απο το ταξίδι ζωής στο εξωτερικό, γερή και δυνατή.

ΠΣΑΠ  Νικοπολίδης, Ν.Γκουλής, Δέλλας, Συνοδινός, Δ.Μπασινάς, Α.Μπασινάς,Γιαννακόπουλος, Αθανασιάδης, Μπατίστα, Ν. Λυμπερόπουλος, Γκόγκιτς, Σ.Λυμπερόπουλος, Μπενετάτος, Κάκος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Κωνσταντακόπουλος, Σκίκος,Μπίτσιος, Δρούγκας, Χρονόπουλος, Αντωνίου, Τσινές, Παπαχαρίσης, Ευσταθιάδης, Κεπίκογλου, Αθανασόπουλος. Επαιξαν και οι Μίχος, Μπακής, Κ.Ζουμπουρίδης, Δ.Ζουμπουρίδης, Λαδάς, Παπαθανασίου, Δέδες, Αλιφραγκής, Μαντουδιώτης, Χατζίδης, Παπαδημητρίου, Καραχάνας, Δρίκος, Καγιανάς.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη