Σε αγώνα αλληλεγγύης, ο ΠΣΑΠ 4-1 τους παλαίμαχους του Αιγάλεω

ΝΕΑΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σε αγώνα αλληλεγγύης, η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ και οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω ενίσχυσαν με τρόπο ουσιαστικό την προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση 16χρονου ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω που χρειάζεται τεχνητό μέλος για το χέρι του, μετά από ατύχημα που είχε, προσφέροντας παράλληλα, όμορφο θέαμα στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Αιγάλεω.

img_1507

Το νικηφόρο, για τον ΠΣΑΠ, 4-1, μικρή σημασία έχει μπροστά στις αξίες που υπηρέτησαν όλοι όσοι αγωνίσθηκαν σε αυτή τη συνάντηση, με την ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών να ανταποκρίνεται άμεσα και με ιδιαίτερη ευαισθησία, στο κάλεσμα που δέχθηκε από τους συναδέλφους του Αιγάλεω.

img_1633

img_1463

Για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε αρκετούς θεατές, ο ΠΣΑΠ τιμήθηκε από τους παλαίμαχους του Αιγάλεω με αναμνηστική πλακέτα ενώ ιδιαίτερα θερμός στην αναφορά του για τον ΠΣΑΠ και ειδικά το κοινωνικό έργο του, ήταν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, που παρακολούθησε τον αγώνα.

img_1677

img_1656

Τα γκολ σημείωσαν για την ομάδα του ΠΣΑΠ οι Κοπιτσής 13΄, Λουτσιάνο 21΄, Καλύκας 75΄, Διαμαντής 90΄ ενώ για τους παλαίμαχος του Αιγάλεω σκόραρε ο Μπάρκογλου στο 15΄.
Πέναλτυ του Λουτσιάνο στο 65΄απέκρουσε ο Βαμβακούσης.

img_1603

img_1667

Διαιτήτευσε ο Χαρμιζήσης.

ΠΣΑΠ ( προπονητής Χαράλαμπος Ζελενίτσας ) : Σουλογάνης, Κοπιτσής, Διαμαντής, Πουρσανίδης, Θ.Καρασαββίδης, Κολοβός, Μπενετάτος, Καλύκας, Λουτσιάνο, Φρατζέσκος, Μπατίστα.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίσθηκαν και οι : Β.Παπαδόπουλος, Πούλιος, Σ.Συρίγος, Χατζηαλέξης, Λαζάρου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ( προπονητής Χρήστος Καλογήρου ) : Λαλιώτης, Τάσσης, Τσίλης, Τσιάκας, Συνοδινός, Π.Κατσικογιάννης, Π.Δημητρίου, Δαμουράς, Θ.Μακρής, Μπάρκογλου, Δ.Τσαμπουρής.
Αγωνίσθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι :
Βαμβακούσης, Τεργιάκης, Κατσαρός, Α.Ρούσσος, Μαγιάσης, Πλασκοσοβίτης, Αλεξόπουλος, Γκουντής, Γ.Κωνσταντόπουλος, Μπρέχας, Τοπούλης, Σ.Λαγκαδίτης, Ζαμπέτας.

Στο γήπεδο ήταν και οι : Β.Συρίγος, Μαρκόπουλος, Ν.Τσιαμπουρής, Τσαλαμάγκας, Κελεσίδης, Τζανουδάκης, Καλοχωρίδης, Εξωμανίδης, Α.Κιούρκος, Μανδραφλής.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη