Ο ΠΣΑΠ σε φιλικό αλληλεγγύης με τους πρόσφυγες

ΝΕΑΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σε φιλικό παιχνίδι αλληλεγγύης και κοινωνικής όσμωσης, η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αντιμετώπισε, στο δημοτικό γήπεδο Καμινίων, στον Πειραιά, την Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων, η οποία συγκροτήθηκε πριν από ένα μήνα, από πρόσφυγες που έχουν έλθει στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

img_2021

img_2114

Το τελικό αποτέλεσμα ( νίκη με 4-1 για τον ΠΣΑΠ ) έχει πολύ μικρότερη αξία, σε σχέση με την ουσία και τον χαρακτήρα του παιχνιδιού, που έδωσε μεγάλη χαρά στους πρόσφυγες, για την εμπειρία την οποία απέκτησαν και κυρίως για το γεγονός ότι είχαν την προσοχή και το ενδιαφέρον του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που βρέθηκε στο πλευρό τους.

Ως Τεχνικός Διευθυντής προσφέρει, εθελοντικά, τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων, ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ Αντώνης Νικοπολίδης.

img_2049

img_2087

Τα γκολ του αγώνα, σημείωσαν οι : Λουτσιάνο 22΄, Μ. Χαραλαμπόπουλος 27΄, Παχατουρίδης 55΄, Ράμπουα 75΄, Πούλιος 82΄.

ΠΣΑΠ : Β.Παπαδόπουλος, Παχατουρίδης, Ζελενίτσας, Χατζηαλέξης, Στρόμπουλος, Ποπιέλα, Σαμπάνης, Μ.Χαραλαμπόπουλος, Πούλιος, Ψαρρής, Λουτσιάνο.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ : Νουρ, Αλί, Αλ Χουσαϊνί, Ομάρ Σαρμπάνι, Αμπάς, Αλ Ιμπραχίμ, Χατζέμπο, Ράμπουα, Ρεζά Χασάνι, Αχμάντι, Αλχαντάμπ.
Αγωνίσθηκαν στο δεύτερο μέρος και οι : Χασάν, Ρόκια, Μοχάμαντ, Κρισάτι, Αμπέϊντ, Γκάντι, Σίφι, Καμαλιάρ.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη