Αγώνας ζωής και συμπαράστασης στον Αρτούρ

Στο πλευρό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αρη Αρτούρ Λεκμπέλλο, είναι έμπρακτα ο ΠΣΑΠ που στηρίζει τον συνάδελφο μας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, στην οποία μετείχαν και 9 Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, αντιμετώπισε την ομάδα των Παλαιμάχων του Αρη στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την υποστήριξη του Αρτούρ Λεκμπέλλο και την κάλυψη μέρους των δαπανών οι οποίες απαιτούνται για τη μετάβαση και θεραπεία του σε νοσηλευτήριο του εξωτερικού.

Η ομάδα του ΠΣΑΠ νίκησε με 6-1, με σκόρερς τους Καραγκούνη ( 2 ), Τσιάρτα ( 2 ), Γιαννακόπουλο, Κούτση ενώ για τους γηπεδούχους, σκόραρε ο Κυζερίδης, στην επανεμφάνιση του στο γήπεδο όπου γνώρισε στγμές δόξας.

Ο Αρτούρ Λεκμπέλλο έκανε τη σέντρα του αγώνα, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τους θεατές και ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠ, όπως και τους παλιούς συμπαίκτες του στον Αρη, για τη ενεργό συμπαράσταση τους.

Aπό την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Αρη, Γιάννης Βένος, συνεχάρη τον ΠΣΑΠ για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης, ως αρχηγός της ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ευχήθηκε εκ μέρους όλων των συναδέλφων, τα καλύτερα για τον Αρτούρ Λεκμπέλλο.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΡΗ : Τολούδης, Χατζόγλου, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Βένος , Κούης, Χαραλαμπίδης, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Κυζερίδης, Δράμπης.

ΠΣΑΠ : Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης, Γιαννακόπουλος, Δέλλας, Πούλιος, Κατεργιαννάκης.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη