Ο ΠΣΑΠ αγκάλιασε τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα και δέχθηκε επαίνους απο τους συναδέλφους και τον προπονητή τους Κριστόφ Βαζέχα

VIDEOΝΕΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο ΠΣΑΠ βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων του Φωστήρα που πέρασαν δύσκολες γιορτές, καθώς η ομάδα τους αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Διονύσιος Δημόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Σταμάτης Συρίγος και ο συνεργάτης του Συνδέσμου Κώστας Παπαδόπουλος επισκέφθηκαν το γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, όπου συναντήθηκαν με τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές, παρόντος του προπονητή τους, Κριστόφ Βαζέχα, ενός απο τους μεγαλύτερους γκολτζήδες που αγωνίσθηκαν ποτέ στα ελληνικά γήπεδα, τιμώντας την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Παναθηναικός και κερδίζοντας διακρίσεις και επαίνους για την αποτελεσματικότητα και το ήθος του.

Ο αρχηγός του Φωστήρα Ηλίας Κακκαράς ευχαρίστησε εκ μέρους των συμπαικτών του τον ΠΣΑΠ για τη συμπαράσταση του απέναντι τους ενώ ο Κριστόφ Βαζέχα τόνισε ότι ο ίδιος, όσα χρόνια έπαιξε ποδόσφαιρο, ποτέ δεν είχε βιώσει τέτοια υποστήριξη απο τον Σύνδεσμο, με τόση ενέργεια και τέτοια συμπαράσταση και συνεχάρη τον ΠΣΑΠ για τη συνολική στάση του και όσα πράττει για τα μέλη του, συνολικά για τους ποδοσφαιριστές και το ποδόσφαιρο.

Στο βίντεο που ακολουθεί , μπορείτε να δείτε πλάνα απο τη συνάντηση, όπως και δηλώσεις του Ηλία Κακκαρά και του Κριστόφ Βαζέχα.

http://youtu.be/ZQk_tMo5Jes

Οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα, στη συνάντηση τους με αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΠΣΑΠ, είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν τις θετικές εξελίξεις για το Εγγυητικό Ταμείο, που ενεργοποιείται μετά την ολοκλήρωση των Κανονισμών και θα λειτουργεί, παρέχοντας κάλυψη αποδοχών στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ομάδων που υποβιβάζονται σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει ομπρέλα προστασίας στους συναδέλφους μας και θα αντιμετωπισθεί η »συνήθεια» των τελευταίων ετών με τον επιλεκτικό υποβιβασμό ομάδων , για οικονομικούς λόγους και την επακόλουθη απώλεια της επαγγελματικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών τους, μαζί με όσα προβλέπονται απο τα εν ισχύ συμβόλαια τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και αντάλλαξαν απόψεις με τους διοικούντες τον ΠΣΑΠ οι οποίοι άκουσαν τις ερωτήσεις τους και τους ανέλυσαν όλες τις ενέργειες και το πλάνο του Συνδέσμου.

Απο τους διοικούντες τον ΠΣΑΠ επισημάνθηκε μάλιστα ότι το εξαιρετικό επίπεδο συνεννόησης του Συνδέσμου με την Σούπερ Λιγκ όπως και με την Φούτμπολ Λιγκ, έχει βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να ενισχυθεί η θέση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και να κατοχυρωθούν τα συμφέροντα τους, μέσα και απο την ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου, απο το οποίο θα διασφαλίζονται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των οποίων οι ομάδες υποβιβάζονται σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι συνάδελφοι εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους, τόσο για την πλήρως αναβαθμισμένη ασφάλεια τους , όσο και για τη δωρεάν παροχή της υπηρεσίας νομικής κάλυψης προς τα μέλη του ΠΣΑΠ αλλά και για την εξασφάλιση και αναβάθμιση μιας σειράς άλλων υπηρεσιών( ελεύθερη είσοδος στα γήπεδα, επέκταση του προγράμματος FIFPro Online Academy στο οποίο μετέχουν τώρα οι συνάδελφοι Ζησόπουλος και Μπράχο,επέκταση του προγράμματος Don’t Fix It που αφορά πρωτίστως την προστασία των ποδοσφαιριστών απο την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια, διαρκής ενημέρωση για το ντόπινγκ, συμμετοχή στον αγώνα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στο Τουρνουά της FIFPro, οικονομική ενίσχυση σε ποδοσφαιριστές που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας ).

Στο πλαίσιο της εκστρατείας που ξεκινά ο ΠΣΑΠ, μέσα απο τα σχολεία, για την πρόληψη της βίας και την αντιμετώπιση του ρατσισμού, όλοι οι συνάδελφοι θα είναι στο πλευρό του Συνδέσμου για ομιλίες στους μαθητές ενώ θα υπάρξουν κινήσεις απο τον ΠΣΑΠ για την κάλυψη αναγκών που υπάρχουν σε σχολεία. Συνεχίζεται, παράλληλα, η πραγματοποίηση αγώνων σε όλη την Ελλάδα απο την αντιπροσωπευτική ομάδα του Συνδέσμου μας, για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη