Συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία

ΝΕΑ

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί προς τα μέλη του.

Κατά τη διάρκειά της αναλύθηκαν τα οφέλη της δωρεάν νομικής υπηρεσίας που παρέχει ο Σύνδεσμος προς όλα τα μέλη του και μπορούν να απευθυνθούν οποτεδήποτε κρίνουν αναγκαίο, οι ισχύοντες κανονισμοί, ενώ τους παρουσιάστηκε και ένας οδηγός σωστής κατάρτισης των συμβολαίων.

Παράλληλα τους μεταφέρθηκαν οι παροχές που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους, όπου οι συνάδελφοί μας ενημερώθηκαν διεξοδικά για τις συμφωνίες που έχει συνάψει ο Σύνδεσμος με διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα και μέσω αυτών τους παρέχετε η δυνατότητα, όπως άλλωστε και σε όλα τα μέλη μας, να σπουδάσουν με μερική ή πλήρη υποτροφία (σ.σ. «Dual Career»), αλλά και οι λεπτομέρειες λειτουργίας της υπηρεσίας ψυχολογικής υποστήριξης που δημιουργήθηκε προς όφελός τους και είναι σε θέση να απευθυνθούν όποτε και αν τη χρειαστούν.

Η αντιπροσωπεία μας στάθηκε ιδιαίτερα και σε ζητήματα ακεραιότητας όπου και πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Με γνώμονα αυτό αναλύθηκαν οι ισχύοντες κανονισμοί και οι κίνδυνοι που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και στο πλαίσιο της δικής τους ασφάλειας, όπως και την προάσπιση του αθλήματος, τους διανεμήθηκαν οι κωδικοί για την εφαρμογή της ανώνυμης αναφοράς «Red Button».

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη