Ζητείται ψυχραιμία….

ΝΕΑ

Με θλίψη και προβληματισμό, αντιμετωπίζουμε το σοβαρότατο περιστατικό βίας που καταγράφηκε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας Ηροδότου-Εθνικού, με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό φιλάθλου της πειραικής ομάδας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου και του Εθνικού για την υπεύθυνη και συναδελφική στάση τους, στη διάρκεια των επεισοδίων, όπως και για την εν γένει συμπεριφορά τους, επικροτεί την άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ωστόσο, εκφράζουμε την απόλυτη πίκρα μας για το γεγονός ότι είδαμε για ακόμα μία φορά σε ελληνικό γήπεδο, να εκτυλίσσονται σκηνές ωμής βίας.

Χτυπάμε και πάλι καμπανάκι κινδύνου και ζητάμε την προσοχή όλων, ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα που είναι φανερό ότι έρχονται.

Γιατί με αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση, προφανώς, ακόμα δεν έχουμε δεί τον πάτο του βαρελιού.

Στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη, δίνουμε τις καλύτερες ευχές μας για δύναμη και κουράγιο σε αυτή την περιπέτεια στην οποία μπήκε.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη