Ξεκινά την Μεγάλη Δευτέρα από την Έδεσσα ο Μαραθώνιος Αγάπης του ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Από την Έδεσσα ξεκινά, την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, ο Μαραθώνιος Αγάπης που οργανώνει ο ΠΣΑΠ για την προσεχή διετία, σε όλη την Ελλάδα, με μία σειρά από αγώνες με φιλανθρωπικό σκοπό.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ θα παίξει με την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Έδεσσας και τα έσοδα από αυτή την αναμέτρηση θα διατεθούν για την ενίσχυση ατόμων που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη συμπαράσταση μας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά ουσιαστική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της έμπρακτης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς, με σαφή μάλιστα στόχευση για την αντιμετώπιση προβλημάτων που απασχολούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, άτομα που εν γένει έχουν ανάγκη την βοήθεια μας και ασφαλώς συναδέλφους μας οι οποίοι χρειάζονται τη συνδρομή και αρωγή του Συνδέσμου τους, του ΠΣΑΠ
Χαρακτηριστική είναι η ιδιαίτερα ενθαρρυντική αποδοχή της πρωτοβουλίας του ΠΣΑΠ από Δήμους όλης της χώρας καθώς ο ένας μετά τον άλλον ανταποκρίνονται στην κίνηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και καλούν την ομάδα μας για παιχνίδια στο πλαίσιο του Μαραθώνιου Αγάπης.

Ήδη, εκτός από την Έδεσσα, έχουν ζητήσει να πραγματοποιηθούν αγώνες για τον Μαραθώνιο Αγάπης στην πόλη τους οι Δήμοι Αγίου Κωνσταντίνου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ηρακλείου, Καρδίτσας, Περιστερίου, Σερρών και ακολουθούν πολλοί ακόμα.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε σχετικά «Η ομάδα του ΠΣΑΠ, η οποία αποτελείται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έλαμψαν στα γήπεδα, πρόσφεραν πολλά και αγαπήθηκαν από το κοινό, φίλαθλο και μη, θα δώσει μέσα στην επόμενη διετία σειρά αγώνων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να δημιουργηθούν έσοδα που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια όπως επίσης και για συναδέλφους μας οι οποίοι πρέπει να μας έχουν δίπλα τους, με όλες τις δυνάμεις μας, μικρές ή μεγάλες. Ανταποκρινόμαστε οργανωμένα και μεθοδικά στα δεκάδες αιτήματα από όλη την Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια, βάζουμε το περίγραμμα της δραστηριότητας της ομάδας μας και υλοποιούμε ένα πλάνο που είναι πράγματι φιλόδοξο αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό. Πιστεύουμε ότι ο ΠΣΑΠ θα προσφέρει ουσιαστικό έργο μέσα από αυτό τον Μαραθώνιο Αγάπης που θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, σε μία συνέχεια του σπουδαίου και ιδιαίτερα, έχουμε την αίσθηση, αξιέπαινου έργου το οποίο συντελείται εδώ και 35 χρόνια από την ομάδα του Συνδέσμου μας. Ο ΠΣΑΠ είναι έτοιμος να προσφέρει και πάντα αυτό θα προσπαθεί να κάνει. Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για την πρόσκληση ενδιαφέροντος από τον ΠΣΑΠ μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Στην Έδεσσα θα αγωνισθούν με την ομάδα του ΠΣΑΠ, ανάμεσα σε άλλους, οι Σαργκάνης, Ατματσίδης, Γεωργάτος, Καψής, Μανωλάς, Ζαγοράκης, Λαγωνίδης, Κούης, Καραϊσαρίδης, Γκουλής, Αλεξανδρίδης, Φρατζέσκος, Β. Μπορμπόκης, Σ. Μπορμπόκης, Τζόρτζεβιτς, Σαραβάκος.
Επικεφαλής της αποστολής του ΠΣΑΠ θα είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Στέλιος Γιαννακόπουλος και προπονητής της ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη