Βράβευση του ΠΣΑΠαπό την κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη

ΝΕΑ

Αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο και την προσφορά του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και ιδρύτρια του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη βράβευσε, σε ειδική εκδήλωση στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων, τον ΠΣΑΠ στο πρόσωπο του Προέδρου Παναγιώτη Κόρμπου και του Αντιπροέδρου Κώστα Πούλιου.

Η κ. Βαρδινογιάννη επαίνεσε τον ΠΣΑΠ επισημαίνοντας: “Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια μας για την ευαισθητοποίηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Η συμβολή του στο έργο για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ» και η σημαντική υποστήριξη του στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα, όπως και με μία σειρά άλλων ενεργειών, είναι αξιέπαινη και πολύτιμη. Αγγίξατε την καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε”.

Εκ μέρους του ΠΣΑΠ ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε: “Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, στο σπουδαίο έργο σας, γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε υποχρέωση, εκτός από τα 90 λεπτά του παιχνιδιού, να αγωνιζόμαστε και για την κοινωνία, από την οποία προερχόμαστε και όπου ανήκουμε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, θα είμαστε στη διάθεση σας, σε ότι και εάν μας χρειαστείτε, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων υγείας που βιώνουν συνάνθρωποί μας και ειδικά τα παιδιά, για τα οποία όλοι πρέπει να έχουμε ξεχωριστό ενδιαφέρον”.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΠ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη