Βράβευση του ΠΣΑΠ από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βράβευσε τον ΠΣΑΠ για την κοινωνική του προσφορά στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσής του «Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού και Εθελοντισμού» την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Ο ΠΣΑΠ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση αυτή από τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο, έγινε αποδέκτης της τιμητικής αναγνώρισης από τον Όμιλο της UNESCO.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής ο εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, απηύθυνε τον κατωτέρω χαιρετισμό, εξαίροντας τη σπουδαιότητα των δράσεων του Ομίλου για την UNESCO, μνημονεύοντας τη σύμπλευση στόχων και προσανατολισμού μεταξύ του τελευταίου και του Συνδέσμου μας και επιβεβαιώνοντας την ανανέωση της στήριξης του ΠΣΑΠ προς την UNESCO, τον οποίο και παραθέτουμε:

hilton-athlitismos 617

«Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά σε όλες και όλους, με Υγεία.

Ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ ως Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, εκφράζω την ιδιαίτερη χαρά μας για το γεγονός ότι είμαστε εδώ κοντά σας, ανάμεσα σε ανθρώπους που προσφέρουν στην κοινωνία, με ευαισθησία, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη.

Ο Όμιλος για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων, έχει, διαχρονικά, αποδείξει το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο μας, ειδικά για όλους όσοι είναι αδύναμοι και έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Ταυτίζονται οι πεποιθήσεις και οι προτεραιότητες μας, καθώς, ο ΠΣΑΠ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις κοινωνικές δράσεις του και προσπαθεί, πάντα, για το κοινό καλό, με έμφαση ειδικά στο παιδί, την ενημέρωση και την εκπαίδευση του.

Η βράβευση του ΠΣΑΠ, από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, αποτελεί αναγνώριση για το έργο μας για τους συναδέλφους μας, το ποδόσφαιρο και την κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε θερμά, γιατί μας δίνετε κουράγιο για τη συνέχεια, στον δύσκολο αγώνα μας.

Διαχρονικά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, εκτιμά ιδιαίτερα το έργο σας και τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

Για αυτό ακριβώς, θα μας επιτρέψετε να προσφέρουμε, για τις ανάγκες των δραστηριοτήτων που αναπτύσσετε, για συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, 500 ευρώ, ποσό που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά λαδιού, που είναι στη διάθεση σας.

Να είστε πάντα καλά, ώστε να υπηρετείτε τον άνθρωπο και την κοινωνία.»

Η ιδιαίτερα τιμητική αυτή βράβευση από ένα φορέα με τόσο πλούσια συνεισφορά στο συνάνθρωπο και την κοινωνία αποτελεί για εμάς το επιστέγασμα των προσπαθειών μας και μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ακάθεκτοι το κοινωνικό μας έργο.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη