Βράβευση για τον ΠΣΑΠ απο την UNESCO

ΝΕΑ

Τιμητική αναγνώριση στο έργο και την κοινωνική προσφορά του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών από τον Όμιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, που βράβευσε, σε εκδήλωση του,  τον ΠΣΑΠ στο πρόσωπο του Προέδρου του Συνδέσμου Κώστα Πούλιου.

Στην τοποθέτηση που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ , μόλις του δόθηκε το βραβείο απο τον Διευθυντή Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO, Αντώνη Γλύκα, επεσήμανε “Η ομάδα του ΠΣΑΠ πηγαίνει σε όλη την Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια με τα οποία υποστηρίζει κάθε προσπάθεια αρωγής σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από την βοήθεια μας και στέκεται δίπλα  σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με τη διεξαγωγή αγώνων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με τη συνδρομή των συναδέλφων ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων είναι κι οι διεθνείς που κατέκτησαν το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα το 2004 στην Πορτογαλία. Με την ευκαιρία αυτής της βράβευσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Επίτιμο Πρόεδρο του ΠΣΑΠ Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες κι ουσιαστική βοήθεια τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο ποδόσφαιρο συνολικά”.

Ο Ομιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων εκτός του Π.Σ.ΑΠ. βράβευσε κι άλλους φορείς και πρόσωπα που επίσης, έχουν προσφορά  στον αθλητισμό, στο πλαίσιο της Ημερίδας του που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον, με θέμα Αθλητισμός–Μνήμη–Τιμή και Δόξα.

[psap]
Tags: Ομάδα Π.Σ.ΑΠ.
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη