Τουρνουά για ελεύθερους ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Ιουλίου

ΝΕΑ

Διεθνές τουρνουά για ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Ελλάδας, Σλοβενίας και Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή του τουρνουά έχει ο ΠΣΑΠ και αυτή η προσπάθεια γίνεται υπό την αιγίδα της FIFPro.
Αυτό είναι το δεύτερο διεθνές τουρνουά για ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Το πρώτο έγινε πέρσι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, επίσης στη Θεσσαλονίκη, με τις ομάδες της Ελλάδας και της Βουλγαρίας και χάρις στη συμμετοχή τους σε αυτό το τουρνουά σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι που αγωνίσθηκαν, βρήκαν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.
Όσοι συνάδελφοι από ομάδες της Super League και της Football League είναι ελεύθεροι και επιθυμούν να αγωνισθούν στο τουρνουά, μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από τον ΠΣΑΠ στο τηλέφωνο 210-8210693, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή.
Αυτό το τουρνουά προσφέρει την ευκαιρία για διεθνή παιχνίδια αλλά και για προβολή των συναδέλφων καθώς θα το παρακολουθήσουν πολλοί εκπρόσωποι ομάδων αλλά και μάνατζερ.
Η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που θα συγκροτηθεί από Έλληνες συναδέλφους θα προπονηθεί σε γήπεδο της Αθήνας στις 4, 5, 6 και 7 Ιουλίου, καθημερινά, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη