Τώρα μιλούν οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με περίσκεψη, προβληματισμό αλλά και υπευθυνότητα, παρακολούθησε τις εξελίξεις που είχαν ως συνέπεια να υπάρξει χρονική καθυστέρηση ως προς την έναρξη των επίσημων αγώνων της φετινής περιόδου.

Πάγια θέση μας είναι ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μέσα στα γήπεδα και όχι έξω από αυτά.

Τα γήπεδα πρέπει να είναι ανοιχτά και όχι κλειστά, αλλά, παράλληλα, όλοι όσοι υπηρετούν το άθλημα μας, οφείλουν να ακολουθούν και να σέβονται τις αρχές και τις αξίες του, όπως βεβαίως και τους νόμους και τους κανόνες.

Τώρα, μετά από μακρά αναμονή, με τους φιλάθλους να παρακολουθούν αμήχανοι και συχνά απογοητευμένοι όλα όσα συμβαίνουν και ακούγονται στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, το παιχνίδι αρχίζει ξανά.

Είναι η ώρα που μιλούν οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί για τους οποίους δίνουν από το υστέρημα τους χιλιάδες άνθρωποι, ώστε να συντηρήσουν την βιομηχανία του ποδοσφαίρου, που για εμάς είναι πηγή ζωής και χαράς.

Η μπάλα είναι τώρα στο δικό μας γήπεδο.

Και εμείς, που πρώτοι από όλους και με το μεγαλύτερο τίμημα, βιώνουμε τις συνέπειες της κρίσης και των διαφορών στον χώρο του ποδοσφαίρου, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να προσφέρουμε θέαμα, συγκινήσεις, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θέλουμε να δούμε και πάλι στις εξέδρες, δίπλα μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι, σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε διοργάνωση, η αγωνιστική περίοδος 2016-2017 θα ξεκινήσει με ενθουσιασμό, διάθεση για όμορφα και καθαρά παιχνίδια, πνεύμα ισονομίας, σεβασμό σε εκείνον που έχουμε απέναντι μας, ανοχή και κατανόηση για το διαφορετικό, αγάπη για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία που θέλει να διασκεδάσει, γιατί χρειάζεται διεξόδους.

Προβλήματα, πάντα, θα υπάρχουν.

Με συνεργασία και κοινούς στόχους, όλα θα αντιμετωπισθούν, ακόμα και εάν δεν βρεθεί λύση.

Το ποδόσφαιρο μας ενώνει όλους.

Ας δείξουμε, όλοι, επιτέλους, ότι το αγαπάμε.

Γιατί η κοινωνία είναι στα όρια της και γρήγορα θα κουρασθεί να μας δίνει ευκαιρίες.

Πάμε στη σέντρα. Καλή αρχή. Με ωραίες προσπάθειες και πολλά γκολ.

Για το παιχνίδι μας και για την ψυχή μας.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη