Το παράπονο του Λόρενς Ντόε…

ΝΕΑ

Ο διεθνής Λιβεριανός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Λόρενς Ντόε, τοποθετήθηκε, με δηλώσεις του, στο περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς, που βίωσε στον αγώνα της ομάδας του στα Ψαχνά, απέναντι στον τοπικό Ηρακλή, σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Football League.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με ανακοίνωση του είχε καταδικάσει το συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο ο Ντόε αναφέρθηκε στο www.footballleaguenews.gr, όπου επεσήμανε τα εξής:
«Δεν φαντάζεστε πως είναι όταν σε κοροϊδεύουν και σου λένε ότι μοιάζεις με μαϊμού. Δεν άντεξα. Μπήκα στο γήπεδο και είπα του διαιτητή ότι αν δεν σταματήσουν δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από τον αγωνιστικό χώρο. Ντράπηκα πολύ. Ένιωσα πολύ χάλια. Ήταν οπαδοί του Ηρακλή Ψαχνών που με κορόιδευαν ότι είμαι μαϊμού… Ο διαιτητής, μετά από αυτό, μου έδειξε κίτρινη κάρτα. Μετά τον αγώνα οι βοηθοί του μου ζητούσαν συγγνώμη. Και η αστυνομία μου ζητούσε συγγνώμη. Τι να το κάνω; Και στα Χανιά, πάντως, στον Πλατανιά όπου ήμουν, είχα προβλήματα, αν και υπήρχαν φανταστικά άτομα εκεί. Πέρασα δύσκολα, με τον Ουντότζι. Δε θα πω ποιος, αλλά, κάποιος  με αποκάλεσε μαϊμού. Γι’ αυτό έφυγα και εγώ και ο Ουντότζι».
Ο 27χρονος Λόρενς Ντόε είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό 5 ετών. Η οικογένεια του μένει στη Μούρθια, στην Ισπανία.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη