Την Δευτέρα η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Σε μία από τις δυσκολότερες, από κάθε άποψη, περιόδους για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΠΣΑΠ καλεί όλα τα μέλη του σε δυναμική παρουσία στην Γενική Συνέλευση του που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, έναντι του ΟΑΚΑ.

Στην Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θα ζητηθεί η έγκριση για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ΠΣΑΠ αλλά πέραν τούτου θα υπάρξει εκτενής αναφορά και θα παρθούν αποφάσεις τόσο για το φαινόμενο της βίας που αποκτά πλέον δραματικές διαστάσεις, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές ως προς την τήρηση των συμφωνηθέντων από τις ομάδες αλλά και για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και την προτεινόμενη αναδιάρθρωση στην Football League 2

Από αυτή την Γενική Συνέλευση, μία από τις κρισιμότερες και σημαντικότερες στην ιστορία του Συνδέσμου, που καλείται να αντιμετωπίσει προβλήματα που ταλανίζουν όχι μόνο τον κλάδο μας αλλά συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Οι ποδοσφαιριστές, ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, θα κρίνουν και θα καθορίσουν με τη στάση και τις αποφάσεις τους το δικό τους μέλλον  και μπαίνουν και πάλι μπροστάρηδες στον αγώνα για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

[psap]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Παρακαλούμε για τη δημοσίευση και τη δημοσιογραφική κάλυψη της Γενικής Συνελεύσεως του ΠΣΑΠ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη