Τιμητική αναγνώριση για τον ΠΣΑΠ στη Νάξο

ΝΕΑ

Διακεκριμένοι Έλληνες ποδοσφαιριστές ένωσαν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους, φορώντας τη φανέλα με το σήμα του ΠΣΑΠ και αγωνίσθηκαν στη Νάξο συμμετέχοντας στην αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για καλό σκοπό.

Μαζί με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού, τίμησαν την μνήμη του Δημήτρη Κεραμιώτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, το Σεπτέμβριο του 2014.

Ο Δημήτρης Κεραμιώτης αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες της ΑΕΚ, την Κορωνίδα, την Α.Ε. Γαλατσίου, τον Εθνικό Ελληνορώσων, τον Πανναξιακό και το Αγερσανί.

Τα έσοδα της αναμέτρησης, διατέθηκαν στα ειδικά σχολεία Αγίου Θαλέλαιου και Χώρας Νάξου.

Την κοινωνική προσφορά, την ευαισθησία και την υπευθυνότητα του ΠΣΑΠ αναγνώρισε και τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Μαργαρίτης, ο οποίος βράβευσε στο πρόσωπο του Αντιπροέδρου του ΠΣΑΠ Κωνσταντίνου Πούλιου, την ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Για την ιστορία, η ομάδα του ΠΣΑΠ επικράτησε με 11-2 (Κατσουράνης 5 γκολ, Λυμπερόπουλος 2, Λαζανάς 2, από ένα Κυργιάκος και Κωνσταντινίδης για τον ΠΣΑΠ ενώ για τους παλαίμαχους του Πανναξιακού πέτυχε και τα δύο τέρματα ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αγωνίσθηκε για 90 λεπτά, ως …σέντερ φορ με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του).

Η σύνθεση των ομάδων που αγωνίστηκαν στη Νάξο ήταν η ακόλουθη:

Για τον ΠΣΑΠ (Ζελενίτσας): Χαλκιάς, Παχατουρίδης, Σπυρόπουλος, Κυργιάκος, Νικολόπουλος, Μπασινάς, Κωνσταντινίδης, Λυμπερόπουλος, Ζαφειράκης, Κατσουράνης, Κάππος

Αγωνίσθηκαν επίσης οι: Πούλιος, Λαζανάς, Ψαρρής και Μπενετάτος.

Για τον Πανναξιακό (Κατσούλης – Τσιμπλάκης): Περιστεράκης, Βουτσίνος, Παραβατός, Χρ. Βαθρακοκοίλης, Κ.Μανωλάς, Αγγελής, Α.Κατσούλης, Μαρούλης, Κατσάνης, Κληρονόμος, Χασομέρης

Aγωνίσθηκαν επίσης οι: Ν. Αξαόπουλος, Ε.Βαθρακοίλης, Φακίνος, Γ.Βασαλάκης, Α. Βασαλάκης, Ν.Φραγκίσκος, Απειρανθίτης, Γ. Κεραμιώτης, Σφυρόερας, Κακλαμάνος, Φάρκωνας, Δεγαϊτας και Ν. Μανωλάς.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΠ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη