Τα παιδιά του χωριού SOS Βάρης στην Εθνική!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014ΝΕΑ

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσκάλεσαν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Κοσμά για να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση των παικτών λίγες μέρες πριν την αναχώρησή τους για τη Βραζιλία.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή Φερνάντο Σάντος αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Λίγο πριν την αποχώρηση τους από το χώρο της προπόνησης, τα παιδία ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους διεθνείς μας και τους πρόσφεραν ένα έργο τέχνης που δημιούργησαν στα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης, τα οποία λειτουργούν στα Παιδικά Χωριά SOS με την υποστήριξη της Vodafone.

Η Vodafone, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς που εφαρμόζει, από το 2005 στέκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη και εκπαίδευση των παιδιών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δημιούργησε και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού των εργαζομένων της, συνδράμει στην περαιτέρω υποστήριξή τους. Στόχος των Εργαστηρίων είναι η εκπαίδευση και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και η ομαλή ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μέσω της συμμετοχής στα Εργαστήρια παιδιών από την ευρύτερη περιοχή των Παιδικών Χωριών SOS.

Η πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματός στην κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση στα γήπεδα της Βραζιλίας αποτελεί ακόμα μία λαμπρή σελίδα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η Vodafone μοιράζεται τη χαρά της επιτυχίας της Εθνικής Ομάδας με όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

Η Vodafone στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια την Εθνική Ομάδα στην πορεία της στους αγωνιστικούς χώρους της Βραζιλίας και γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους εκφράζοντας εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στην αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη