Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρουν τέσσερις υποτροφίες 

ΙΕΚ ΑΛΦΑΝΕΑ

Στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή βρίσκονται και φέτος τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Τα γνωστά εκπαιδευτήρια προσέφεραν στον ΠΣΑΠ τέσσερις (4) υποτροφίες πλήρους φοίτησης και διετούς (2) διάρκειας για όλες τις ειδικότητες, με σκοπό ο Σύνδεσμος να τις διανέμει στα μέλη του.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Γεωργίου παρέλαβε τις υποτροφίες από την κυρία Λία Μιχαηλίδου (διευθύντρια των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας) και κύριο Αντώνη Γλύκα (διευθυντή επικοινωνίας και αθλητικού τομέα) και ευχαρίστησε τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τη στήριξη που παρέχουν στους ποδοσφαιριστές.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης της προπονητικής αλλά και των άλλων συναφών με τον αθλητικό τομέα ειδικοτήτων, όπως αθλητική δημοσιογραφία, φυσικοθεραπεία, διατροφολογία, αλλά και βέβαια των 95 σπουδαίων άλλων ειδικοτήτων, που σε συνδυασμό με τις άρτιες εγκαταστάσεις και τους εξειδικευμένος σημαντικούς καθηγητές, προτρέπει τους υποψήφιους σπουδαστές να σπουδάσουν στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ για όλους τους παραπάνω λόγους, που θα εγγυηθούν το επαγγελματικό μέλλον τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Χορηγίας Εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μέλη του ΠΣΑΠ που επιθυμούν να σπουδάσουν, καθώς και στους συγγενείς τους α’ βαθμού.

Για περισσότερες πληροφορίες δύναται να αποταθεί κάποιος στα γραφεία των ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα (210-5279500), Πειραιά (210-4120313), Γλυφάδα (210-9640117) ή Θεσσαλονίκη (2310-552406).

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη