Τα εύσημα στον ΠΣΑΠ από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα

ΝΕΑ

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση που είχαν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Ριζούπολης οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης με την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ που συναντήθηκε μαζί τους. Δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας Σάκης Δημόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βασίλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους συναδέλφους.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ευχαρίστησαν τον ΠΣΑΠ για τις ενέργειες του, συνεχάρησαν τον Σύνδεσμο για τις ενέργειες του, έδειξαν ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος όπως και για τις προτάσεις του, τάχθηκαν υπέρ της ανάγκης να υπάρξει καθεστώς αδειοδότησης και για τις ομάδες της Football League 2, με αυξημένο μάλιστα ποσό εγγύησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ώστε να υπάρχουν όροι ισοτιμίας για όλους ενώ επεσήμαναν ότι είναι εξαιρετική η πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων για την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών.

Η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και άκουσε τα προβλήματα, τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δεσμεύθηκαν ότι θα ανταποκριθούν, καθολικά, με την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ, στις 16 Μαΐου.

Άλλωστε, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο αλλά και ο κλάδος τους έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση πλέον και χρειάζεται συστράτευση, ενότητα και κοινός αγώνας όπως και γενναίες αποφάσεις.

Επίσης, παρουσιάσθηκαν οι ενέργειες και οι προτάσεις του Συνδέσμου για την βία, για το πλαίσιο των κανονισμών που καθορίζουν και διαμορφώνουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να προσφέρουν έργο και να επιτελέσουν το καθήκον τους οι ποδοσφαιριστές ενώ αναλύθηκαν και όλες οι πρωτοβουλίες του ΠΣΑΠ σε εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.

Προς τους συναδέλφους, δόθηκε ενημέρωση και για τη χρήση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του ΠΣΑΠ για την οποία είναι φιλοδοξία του Συνδέσμου να γίνει καθημερινή επιλογή στο διαδίκτυο για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνον.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη