Συνεργασία ΠΣΑΠΠ-Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών παροχών του ΠΣΑΠΠ προς τα μέλη του, ο Σύνδεσμος ανακοινώνει πως προσφέρει υποτροφίες για την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Scouting Level 2» & «Performance Analysis» του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης, από 2 και 1 αντίστοιχα.

Scouting Level 2 (Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Πιστοποιημένους Σκάουτερ Ομάδων)

-Εναρξη τον Ιανουάριο του 2022 και διάρκεια φοίτησης 5 μήνες.

– Στο Ινστιτούτο λειτουργεί τμήμα Scouting & Talent Identification, το μοναδικό πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες scouters ομάδων, φέροντας την υπογραφή και την εγκυρότητα τόσο του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης όσο και της IPSO (International Professional Scouting Organisation).

– Ο διευθυντής σπουδών της IPSO (Παγκόσμιος Βρετανικός Εκπαιδευτικός οργανισμός Scouting) κ. Colin Chambers και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν σε εβδομαδιαία συχνότητα μέρος της βασικής εκπαίδευσης των σπουδαστών, με σκοπό την αναγνώριση και την δικτύωση της επιστήμης του scouting στην Ελλάδα και την Κύπρο.

-Μετά την αποφοίτησή τους οι σπουδαστές λαμβάνουν: α) Πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο δίπλωμα ‘’FIRST TEAM SCOUT’’ και  β) Πιστοποίηση χρήσης της πλατφόρμας δεδομένων και Αναλύσεων INSTAT SCOUT.

 Performance Analysis (Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Πιστοποιημένους Αναλυτές Απόδοσης και Αγώνων)

– Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας κέντρο δια βίου Μάθησης, για διπλώματα αναλυτών απόδοσης αθλημάτων.

– Παρέχεται πιστοποίηση για τη χρήση προηγμένων συστημάτων ανάλυσης (NAC, ONCE, Interplay , Instat Scout), GPS, συστημάτων αυτόματης καταγραφής και ανάλυσης αγώνων (VEO ,PIXIO) και όλων των νέων τεχνολογιών στην ανάλυση όπως live coding , πανοραμική ανάλυση, autocrop, scouting report.

-Συμπεριλαμβάνονται επίσης αρχές και τακτικές προπονητικής από προπονητές UEFA PRO και πρακτική εξάσκηση fitness και live coding σε παιχνίδια της Super League και της Super League2.

-Μετά την αποφοίτησή τους οι σπουδαστές λαμβάνουν: α) Πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο δίπλωμα ως ‘’PERFORMANCE ANALYST’’, β) Πιστοποίηση χρήσης της μεγαλύτερης πλατφόρμας δεδομένων και Αναλύσεων INSTAT SCOUT και γ) Πιστοποίηση χρήσης των λογισμικών βίντεο ανάλυσης ONCE & NACsport.

  • Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν (μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου) να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  210 8210693 & 210 8239179 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@psapp.gr. 
  • Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι τότε θα γίνει μεταξύ τους κλήρωση.
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη