Συνεργασία ΠΣΑΠ και Johan Cruyff Institute

«Ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον αθλητισμό, από κάποιον που έχει την καρδιά του αθλητή;». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Γιόχαν Κρόιφ, τον «Ιπτάμενο Ολλανδό» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ιδρυτή του εκπαιδευτικού οργανισμού που φέρει το όνομά του.

Ο ΠΣΑΠ οφείλει και επιδιώκει να προσφέρει στα μέλη του κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να είναι έτοιμοι για τη στιγμή που θα κληθούν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά τη συνεργασία του και με το «Ινστιτούτο Γιόχαν Κρόιφ», ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως, που εξαπλώνεται συνεχώς και ειδικεύεται στις αθλητικές επιστήμες, όπως το Sports Management ή το Sport Marketing and Sponsorship.

Ο Γιώργος Μπαντής, πρόεδρος του ΠΣΑΠ, στάθηκε στην αξία της παραπάνω συνεργασίας. «Η εκπαίδευση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος, στις προσπάθείες μας να αναπτύξουμε τα μέλη μας ολιστικά. Ο Σύνδεσμος δίνει μεγάλη έμφαση, ώστε να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να ξεκινήσουν μία διπλή καριέρα και να έχουν μία ομαλή μετάβαση στη ζωή μετά το ποδόσφαιρο. Για αυτό το λόγο είμαστε πολλοί χαρούμενοι που το Ινστιτούτο Γιόχαν Κρόιφ, ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στις αθλητικές επιστήμες παγκοσμίως, θα είναι ένας από τους συνεργάτες μας στην αποστολή αυτή».

Τα μέλη μας για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210- 8210693 ή 210-8239179 ή μέσω μηνύματος στα social media.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη