Συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β’

ΝΕΑ

Στη Θεσσαλονίκη και στα αποδυτήρια της ομάδας του ΠΑΟΚ Β` βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί προς τα μέλη του.

Νομικά και ασφαλιστικά ζητήματα
Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν για την δωρεάν νομική υπηρεσία που τους προσφέρει ο Σύνδεσμος και μπορούν να κάνουν χρήση οποτεδήποτε την χρειαστούν.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε ο οδηγός συμβολαίων που έχει δημιουργήσει ο ΠΣΑΠΠ με σκοπό την καλύτερη κατανόηση και σωστή επισύναψη τους, ενώ, έγινε αναφορά και ανάλυση σε κανονισμούς όπως ο ΚΙΜΠ, ο κανονισμός αδειοδότησης , ο νέος κανονισμός διαμεσολαβητών, κλπ.

Τέλος, τα μέλη μας ενημερώθηκαν για την λειτουργία και τις παροχές του υπάρχοντος ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Ακεραιότητα & Red Button
Ευρεία και διεξοδική συζήτηση υπήρξε και γύρω από ζητήματα ακεραιότητας όπου αναλύθηκαν οι κανονισμοί και επισημάνθηκαν οι κίνδυνοι που μπορεί να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, , στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται για την καταπολέμηση των φαινομένων χειραγώγησης και πάντα με γνώμονα την προστασία των ιδίων και του αθλήματος, μοιράστηκαν στους ποδοσφαιριστές οι κωδικοί για την εφαρμογή ανώνυμης αναφοράς Red Button.

Εκπαιδευτικά

Με βασικό στόχο την πληρέστερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για την «μετα-ποδόσφαιρο» ζωή, ο ΠΣΑΠΠ δίνει τεράστια βάση στην ακαδημαϊκή και μη επιμόρφωση των μελών του.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β` ενημερώθηκαν για τα ευρήματα της έρευνας που έγινε μέσω του πρότζεκτ «Mind the Gap», το οποίο ηγήθηκε η FIFPRO και ο ΠΣΑΠΠ συμμετείχε σαν βασικός εταίρος.

Μετά την ανάλυση της έρευνας, παρουσιάστηκαν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεται ο ΠΣΑΠΠ και δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη μας να σπουδάσουν είτε με πλήρη είτε με μερική υποτροφία.

Υπηρεσία Ψυχολογικής Υποστήριξης
Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν για την υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης που παρέχει ο Σύνδεσμος με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη, την ευεξία και την ψυχική ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη