Συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με τους ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης

ΝΕΑ

Με το ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης συναντήθηκε σήμερα (8/12) αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί προς τα μέλη του.

Κατά τη διάρκειά της τέθηκαν επί τάπητος καίρια θέματα που τους απασχολούν, ενώ και τους αναλύθηκαν διεξοδικά οι παροχές του Συνδέσμου προς το πρόσωπό τους.

Οι άξονες που κινήθηκε η ενημέρωση αφορούσαν τόσο το σήμερα όσο και η επόμενη ημέρα, από τη στιγμή που θα αποσυρθούν από την ενεργό δράση.

Στο τελευταίο σκέλος και με γνώμονα τη βαρύτητα που δίνει ο ΠΣΑΠΠ στον τομέα του «Dual Career», μεταφέρθηκαν στους συναδέλφους μας οι συμφωνίες που έχει συνάψει ο Σύνδεσμος με διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα και μέσω αυτών τους παρέχετε η δυνατότητα, όπως φυσικά και σε όλα τα μέλη μας, να σπουδάσουν με μερική ή πλήρη υποτροφία.

Επιπροσθέτως η αντιπροσωπεία μας στάθηκε ιδιαίτερα σε ζητήματα ακεραιότητας, όπου μεταξύ άλλων αναλύθηκαν οι ισχύοντες κανονισμοί και οι κίνδυνοι που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν. Για τον συγκεκριμένο λόγο και με γνώμονα την ασφάλειά τους, όπως και την προάσπιση του αθλήματος, τους διανεμήθηκαν οι κωδικοί για την εφαρμογή της ανώνυμης αναφοράς «Red Button».

Συν τοις άλλοις συζητήθηκαν οι ισχύοντες κανονισμοί όπως και ένας οδηγός σωστής κατάρτισης των συμβολαίων, ενώ αναλύθηκαν διεξοδικά τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την υπηρεσία της δωρεάν νομικής υπηρεσίας που τους παρέχετε. Στην οποία, όπως άλλωστε και όλα τα μέλη του ΠΣΑΠΠ, έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν οποτεδήποτε κρίνουν αναγκαίο,

Στο πλαίσιο των παροχών ενημερώθηκαν και για τη λειτουργία της υπηρεσίας ψυχολογικής υποστήριξης που δημιουργήθηκε προς όφελός τους και επίσης είναι σε θέση να επωφεληθούν όποτε και αν τη χρειαστούν.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη