Συνάντηση του ΠΣΑΠ με τον ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α.

ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Παναγιώτης Κόρμπος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Πούλιος, το Μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γεωργίου και ο Νομικός Σύμβουλος του ΠΣΑΠ Θανάσης Μακρυνιώτης, συναντήθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α., με τον Αναπληρωτή Συντονιστή του Τμήματος Αλέξανδρο Καποδίστρια και τα Μέλη του Συντονιστικού του Τμήματος Γιώργο Χαραλάμπου και Μανώλη Παπαδόπουλο, τους οποίους είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Σε αυτή τη συνάντηση, που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του ΠΣΑΠ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του με τους φορείς, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το εγγυητικό ταμείο, την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τη βιωσιμότητα και την ασφαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, την ύπαρξη αναγκαίων μηχανισμών διασφάλισης της υγιούς συμμετοχής των Π.Α.Ε. στα πρωταθλήματα ενώ αναλύθηκαν και ζητήματα που αφορούν τον αθλητικό νόμο, σε σχέση με τον ΠΣΑΠ και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές-μέλη του.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ και του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α., ανανέωσαν τη συνάντησή τους, προκειμένου να συντονισθούν οι περαιτέρω ενέργειες.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη