Συνάντηση του ΠΣΑΠ με την Τομεάρχη Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας

ΝΕΑ

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα, για θέματα που απασχολούν τον ΠΣΑΠ, είχαν, με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχη Αθλητισμού του κόμματος Άννα Καραμανλή, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Παναγιώτης Κόρμπος, ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ Κώστας Πούλιος, ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Θανάσης Μακρυνιώτης.

Στη συνάντηση αυτή ο ΠΣΑΠ ανέδειξε σοβαρά ζητήματα, όπως, την υλοποίηση του εγγυητικού ταμείου, την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τη βιωσιμότητα και την ασφαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, την ύπαρξη αναγκαίων μηχανισμών διασφάλισης της υγιούς συμμετοχής των Π.Α.Ε. στα πρωταθλήματα.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανανέωσαν τη συνάντησή τους με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Ο ΠΣΑΠ, έχει συνειδητά επιλέξει να ενημερώσει, έγκαιρα, όλους τους φορείς και να θέσει όλα τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν και των οποίων η επίλυση δυστυχώς χρονίζει.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη