Συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με τους παίκτες του Ηρακλή

ΝΕΑ

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί προς τα μέλη του.

Ο Σύνδεσμος μίλησε μαζί τους για πολλά και καίρια θέματα – ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά συνάμα τους μετέφερε και τις παροχές που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους.

Στο τελευταίο σκέλος και με γνώμονα τη μεγάλη βαρύτητα που δίνει ο ΠΣΑΠΠ στο κομμάτι του «Dual Career», οι συνάδελφοί μας ενημερώθηκαν εκτενώς για  τις συμφωνίες που έχει συνάψει ο Σύνδεσμος με διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα και μέσω αυτών τους παρέχετε η δυνατότητα, όπως και σε όλα τα μέλη μας, να σπουδάσουν με μερική ή πλήρη υποτροφία. Παράλληλα τους μεταφέρθηκαν και οι λεπτομέρειες λειτουργίας της υπηρεσίας ψυχολογικής υποστήριξης που δημιουργήθηκε προς όφελός τους και είναι σε θέση να απευθυνθούν όποτε και αν τη χρειαστούν.

Συν τις άλλοις η αντιπροσωπεία μας στάθηκε ιδιαίτερα σε ζητήματα ακεραιότητας όπου και πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όπου μεταξύ άλλων αναλύθηκαν οι ισχύοντες κανονισμοί και οι κίνδυνοι που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την ασφάλειά τους, όπως και την προάσπιση του αθλήματος, τους διανεμήθηκαν οι κωδικοί για την εφαρμογή της ανώνυμης αναφοράς «Red Button».

Παράλληλα αναλύθηκαν εκτενώς τα οφέλη της δωρεάν νομικής υπηρεσίας που παρέχει ο ΠΣΑΠΠ προς όλα τα μέλη του και μπορούν να απευθυνθούν οποτεδήποτε κρίνουν αναγκαίο,  οι ισχύοντες κανονισμοί και ο οδηγός σωστής κατάρτισης των συμβολαίων.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη