Συνάντηση με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ

ΝΕΑ

Εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και συζήτησης για όλα τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ξεκίνησε ο ΠΣΑΠ και σε αυτό το πλαίσιο έγκεινται η παρουσία μελών του Δ.Σ. στο Καρπενήσι.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Γεωργίου, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος και ο ταμίας Γιάννης Λαζανάς, επισκέφθηκαν τις αποστολές των ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου και συνομίλησαν με τους παίκτες των δύο ομάδων.

Το προεδρείο του ΠΣΑΠ ενημέρωσε τους συναδέλφους μας για όλες τις πρόσφατες αλλαγές των κανονισμών που μονομερώς επέβαλε η ΕΠΟ και αντάλλαξε απόψεις για δράσεις που δύναται να υπάρξουν, ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα ανταλλάχθηκαν σκέψεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και μέσω εποικοδομητικού διαλόγου, μπορούν να υπάρξουν λύσεις και προτάσεις προς όφελος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΠ το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσει ανάλογες συναντήσεις με όλους τους συναδέλφους μας, τόσο της Σούπερ Λιγκ όσο και της Football League.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη