Στο πλευρό των παιδιών των Κυκλάδων ο ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Αρωγός της προσπάθειας που καταβάλλεται για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων, με στροφή στις Ακαδημίες και διάδοση του παιχνιδιού στις μικρότερες ηλικίες, είναι ο ΠΣΑΠ που υποστηρίζει ενεργά τη διοργάνωση του 10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη Σύρο, από τις 19 έως και τις 21 Ιουνίου.

Την ευθύνη για την πραγματοποίηση του 10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά έχει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σύρος 2002, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στο Τουρνουά θα πάρουν μέρος 700 παιδιά, ηλικίας απο 6 έως και 13 ετών.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ Κώστας Πούλιος στην τοποθέτηση του στην παρουσίαση του Τουρνουά, στην Ερμούπολη, επεσήμανε :

« Με ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση κι αίσθημα ευθύνης, ειδικά απέναντι στα παιδιά και σε κάθε συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη την βοήθεια μας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ ως Γενικός Γραμματέας, υποστηρίζει έμπρακτα τη διεξαγωγή του 10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση με σύνθημα ” Ευ Αγωνίζεσθαι Σύρος 2015 ” είναι μία δράση πράγματι αξιέπαινη, καθώς, συνδυάζει το παιχνίδι των παιδιών και την κοινωνική προσφορά. Ο ΠΣΑΠ ενισχύει την προβολή και το μήνυμα που θέλει να περάσει σε αυτό το Τουρνουά, με τα βραχιολάκια που θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν , είναι το “Βάλε Τέρμα στη Βία”, το οποίο έχουμε στο επίκεντρο της εκστρατείας ενημέρωσης και πρόληψης για την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ και κάθε παραβατική συμπεριφορά.

Ο ΠΣΑΠ είναι πάντα κοντά στα παιδιά, μέλη του Συνδέσμου επισκέπτονται σχολεία σε όλη την Ελλάδα και βρίσκονται στο πλευρό κάθε δράσης που αναδεικνύει το έργο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου οι οποίες διακρίνονται όχι μόνο για την αθλητική εκπαίδευση αλλά και για το ήθος και την κοινωνική ευαισθησία τους.

Ο ποδοσφαιριστής είναι το ποδόσφαιρο κι ο νέος ποδοσφαιριστής είναι το μέλλον του παιχνιδιού μας. Θέλουμε κι ελπίζουμε να μείνουν όλα αυτά τα παιδιά στο χώρο μας, με όποια ιδιότητα αισθάνονται ότι μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα και με θετικότερη διάθεση.

Εμείς είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε αξιέπαινες πρωτοβουλίες κι εύχομαι να συνεχισθεί για πολλά, ακόμα, χρόνια το Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που έγινε θεσμός, με προοπτικές λαμπρές, καθώς, οι Κυκλάδες συνδυάζουν το αθλητικό ταλέντο με την καλλιέργεια του πνεύματος και την κουλτούρα της κοινωνικής προσφοράς.
Εύχομαι τα καλύτερα για το Τουρνουά, που είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα επιτύχει τον στόχο του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για το κοινό καλό ».

Ο ΠΣΑΠ θα δώσει σε όλα τα παιδιά που θα αγωνισθούν στο Τουρνουά, καπελάκια και βραχιολάκια με το σύνθημα ” Βάλε Τέρμα στην Βία ” ενώ ενισχύει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση, μεριμνώντας παράλληλα για την παρουσία διεθνών ποδοσφαιριστών στο πλευρό των ομάδων των Ακαδημιών που θα αγωνισθούν στη Σύρο.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη