Στο πλευρό της Ε.ΨΥ.ΜΕ ο ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στηρίζει και εφέτος την προσπάθεια της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών, που ως στόχο έχει να προσφέρει συνεχή φροντίδα και ολοκληρωμένη υποστήριξη για την πρόληψη του αποκλεισμού και την κοινωνική ένταξη ευπαθών ομάδων.

Εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις που οργανώνει η Ε.ΨΥ.ΜΕ. στο Εμπορικό Κέντρο Avenue (Κηφισίας 41-47, Μαρούσι) το Σάββατο 1/12, την Δευτέρα3/12 και την Τρίτη 4/12, ενώ θα ενισχύσουν με την παρουσία τους, την προσπάθεια της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών και στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά την Δευτέρα 3/12, όπως και στο Εμπορικό Κέντρο Athens Heart (Πειραιώς 180) την Παρασκευή 14/12 και το Σάββατο 15/12.

Η Ε.ΨΥ.ΜΕ. είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1998, από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής με σκοπό την ανάπτυξη προγραμμάτων διάγνωσης, ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και πρόληψης στην περιοχή του Πειραιά.

Ο ΠΣΑΠ είναι αρωγός στις προσπάθειες της Ε.ΨΥ.ΜΕ. αλλά και σε κάθε ενέργεια που αφορά την έμπρακτη και ουσιαστική συμπαράσταση σε άτομα που μας έχουν ανάγκη, καθώς οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται πλήρως τον ρόλο τους και είναι πάντα διατεθειμένοι και έτοιμοι να προσφέρουν στην κοινωνία, ειδικά σε δύσκολους καιρούς.
[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη