Στο Μουσείο της Εθνικής ομάδας ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος έκανε χθες βράδυ, στο Μουσείο της Εθνικής μας ομάδας, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, την παρουσίαση του λευκώματος της Εθνικής μας ομάδας ”Πορεία Δόξας”, έκδοση που ετοιμάσθηκε με μεγάλη φροντίδα και προσεκτική επιμέλεια από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Εθνικής μας ομάδας ”Γαλανόλευκος Φάρος”.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Από τον Σ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα σε φίλους της Εθνικής μας ομάδας εκφράσθηκε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την πληρότητα του Μουσείου της Εθνικής Ελλάδος αλλά και για την ιδιαίτερα επιμελημένη έκδοση του λευκώματος.

Μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ, τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των φιλάθλων της Εθνικής μας ομάδας, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. Παύλος Γερακάρης και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικών Συντακτών Γιάννης Δάρας.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, μέλος της Εθνικής μας ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση η οποία οργανώθηκε από τον ”Γαλανόλευκο Φάρο”, επεσήμανε.

“Βλέπω και νιώθω την αγάπη, την αφοσίωση, το μεράκι για την Εθνική μας ομάδα, αισθάνομαι ότι υπάρχει ανταπόκριση στην προσπάθεια που, διαχρονικά, κάνουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές για τη φανέλα με το εθνόσημο και πραγματικά, συγκινούμαι.

Είναι τιμή μας ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αποτελούμε πρότυπα για πολλούς.

Το Λεύκωμα της Εθνικής ομάδας που ετοίμασαν τα παιδιά του Γαλανόλευκου Φάρου, σε συνδυασμό με το Μουσείο της Εθνικής μας, πράγματι τιμούν με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο τον θρίαμβο της Ελλάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας αλλά και όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που προηγήθηκαν και έκαναν κι εκείνοι από την πλευρά τους, σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, το καλύτερο δυνατό για τα εθνικά μας χρώματα.

Είμαστε μπροστά σε μία πολύ όμορφη προσπάθεια που στο επίκεντρο της έχει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, για τον οποίο πάντα είναι και θα είναι, η κορυφαία τιμή να κληθεί και να αγωνισθεί στην Εθνική μας ομάδα.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι ο Γαλανόλευκος Φάρος στηρίζει την Εθνική Ελλάδος, στα καλά και στα άσχημα, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Έτσι αισθάνομαι ότι συμβαίνει πια με όλους τους Έλληνες φιλάθλους που έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτή η Εθνική Ελλάδος αξίζει τη στήριξη όλων.

Εύχομαι καλή συνέχεια στις προσπάθειες του Γαλανόλευκου Φάρου, υγεία, κουράγιο και δύναμη σε όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και σιδερένια θέληση σε όλους τους Έλληνες, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να είμαστε στο πλευρό της Εθνικής μας, από την οποία περιμένουμε τα καλύτερα και το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με την ελπίδα ότι, σε αυτές τις τόσο δύσκολες για την πατρίδα μας συνθήκες, μέσα στην καταχνιά και στη θλίψη.”

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη