Στήριξη του Π.Σ.Α.Π προς την Ε.ΨΥ.ΜΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποστηρίζει ενεργά και ποικιλότροπα την προσπάθεια της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.ΨΥ.ΜΕ.) που εδώ και 17 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Με ενέργειες του ΠΣΑΠ, εξασφαλίσθηκε η φανέλα του συναδέλφου του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, που είχε την καλοσύνη να την προσφέρει για τη 3η Δημοπρασία αθλητικών φανελών για την Ε.ΨΥ.ΜΕ. Αυτή η δράση έχει ως σκοπό την προβολή του έργου της Εταιρείας και την οικονομική ενίσχυσή της.

Η Δημοπρασία ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Μαρτίου, και πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα της Ε.ΨΥ.ΜΕ στο Facebook » (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.ΨΥ.ΜΕ.). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στέλνουν τις προσφορές τους στο inbox (μήνυμα) της σελίδας και στο τηλέφωνο της Ε.ΨΥ.ΜΕ (210-4635391) καθημερινά 09:00π.μ – 17:00μ.μ.

Μέσω δελτίων τύπου, ανακοινώσεων από τη σελίδα της Ε.ΨΥ.ΜΕ. στο Facebook » αλλά και με τη μορφή σχολίων (comments) κάτω από την κάθε φωτογραφία που απεικονίζεται η φανέλα (album: 3η Δημοπρασία για την Ε.ΨΥ.ΜΕ) θα ενημερώνεται το κοινό για την μέχρι στιγμής μεγαλύτερη προσφορά.

Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015 και ώρα 23:59 μ.μ. ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού. Η μεγαλύτερη προσφορά για την κάθε μια φανέλα έως την ημερομηνία και την ώρα λήξης της δράσης είναι αυτή που θα την αποκτήσει κατόπιν επικοινωνίας μας με τον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που υπάρχουν προσφορές για φανέλα λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας που συνεχίζονται και μετά το τέλος αυτής, την φανέλα αποκτά η τελευταία μεγαλύτερη προσφορά.

Στην 3η Δημοπρασία αθλητικών φανελών θα διατεθούν φανέλες του Τσόρι Ντομίνγκεζ, του Μάρκους Μπεργκ και του Πέτρου Μάνταλου, με τις υπογραφές τους.

Παράλληλα, θα υπάρχουν και φανέλες των μπασκετμπολιστών Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη, επίσης με τις υπογραφές τους.

Η Ε.ΨΥ.ΜΕ. ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠ και τους αθλητές, και όσους βοήθησαν για την υλοποίηση και αυτής της δράσης. Ο σκοπός είναι σημαντικός, δεδομένων των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη