Στη Θήβα συνεχίζεται ο Μαραθώνιος Αγάπης του ΠΣΑΠ με την υποστήριξη της WIND

ΝΕΑ

Τη μεικτή ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Θήβας αντιμετωπίζει η ομάδα παλαιμάχων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο πλαίσιο του «Μαραθώνιου Αγάπης» που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με Δήμους από όλη την Ελλάδα, με τη στήριξη της WIND.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της Θήβας και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς της περιοχής, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την ανακούφιση και ενίσχυση κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.

Η αποστολή της αντιπροσωπευτικής ομάδας του  ΠΣΑΠ για τον αγώνα της Θήβας, αποτελείται από τους :

Παναγιώτη Παντέλη, Γιάννη Ξανθόπουλο, Νίκο Βαμβακούλα, Στράτο Αποστολάκη, Νίκο Γκουλή, Κώστα Ποζαπαλίδη, Δημήτρη Μαυρογενίδη, Απόστολο Μάντζιο, Κώστα Φραντζέσκο, Γιώτη Τσαλουχίδη, Γρηγόρη Γεωργάτο, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Σπύρο Μαραγκό, Δημήτρη Σαραβάκο, Γιώργο Βαϊτση και Βασίλη Μπορμπόκη.

Προπονητής της ομάδας του ΠΣΑΠ είναι ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος.

Οι επόμενοι αγώνες του «Μαραθώνιου Αγάπης» θα γίνουν, στα Γιάννενα (5/9), στο Ρέθυμνο (12/9), στην Καρδίτσα (19/9) και στο Αιγάλεω (26/9).

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη