Στη Σκύρο η ομάδα του ΠΣΑΠ για τον ”Μαραθώνιο Αγάπης”

ΝΕΑ

Η Σκύρος θα φιλοξενήσει την Κυριακή 26 Ιουνίου, τον 4ο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του “Μαραθώνιου Αγάπης”, τον οποίο διοργανώνει, με αγώνες σε όλη τη χώρα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών από κοινού με τους τοπικούς Δήμους, με την υποστήριξη της WIND, με στόχο την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Η ομάδα παλαιμάχων του ΠΣΑΠ θα αντιμετωπίσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Σκύρου και τα έσοδα του αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή Χωράφα, θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το μεγαλύτερο μέρος θα δοθεί για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου της Σκύρου, ενώ ένα μέρος θα προσφερθεί σε άπορες οικογένειες της Σκύρου και για το συσσίτιο άπορων οικογενειών του νησιού.
Η ομάδα του ΠΣΑΠ θα απαρτίζεται από τους: Νίκο Σαργκάνη, Νίκο Γκουλή, Γιάννη Ξανθόπουλο, Νίκο Βαμβακούλα, Γιώργο Βαίτση, Δημήτρη Μούτα, Δημήτρη Ρούσσο, Κώστα Φραντζέσκο, Σταύρο Μαστραντώνη, Νίκο Καραντζά, Χρήστο Αρδίζογλου, Τάκη Χριστόπουλο, Κώστα Βαμβακούση, Βαγγέλη Βαζιλάκη, Κώστα Σταματίου, Θανάση Αναγνώστου, Σπύρο Μαραγκό και Δημήτρη Σαραβάκο.
Την ομάδα των παλαιμάχων του Αθλητικού Ομίλου Σκύρου στελεχώνουν οι: Κωνσταντίνος Πανταζής, Εμμανουήλ Πανταζής, Ιωάννης Δ. Ευγενικός, Γιώργος Βολιώτης, Αθανάσιος Τσανάκας, Εμμανουήλ Φτούλης, Κωνσταντίνος Φτούλης, Κωνσταντίνος Μανωλάκης, Εμμανουήλ Μανωλάκης, Κωνσταντίνος Μαυρίκος, Σταμάτης Κουτσουμπής, Σταμάτης Λάμπρος, Γιώργος Βαρσάμος, Δημήτρης Τραχανάς, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Δημήτρης Γιαλός, Γιώργος Καραμπίνης, Σταμάτης Τραχανάς, Ιωάννης Αποστόλου, Γιώργος Μωραίτης, Ρήγας Θεοχάρης, Μάρκος Καραμάνης, Παύλος Τσακαμής, Παναγιώτης Μονοχολιάς, Δημήτρης Μαυρίκος.
Τον αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 18:30, θα διευθύνει ο διαιτητής Θεόδωρος Κοτσίρος.
Για άλλη μια φορά οι παίκτες που δόξασαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα αγωνιστούν για το κοινό καλό.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη