Σπουδές Sports Management με υποτροφία στο Mediterranean Professional Studies, για τον Στάθη Ταυλαρίδη και τον Ηλία Βούρα

ΝΕΑ

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Στάθης Ταυλαρίδης και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ηλίας Βούρας, θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν με υποτροφία στο Mediterranean Professional Studies στο πρόγραμμα ‘‘Executive diploma in Sports Management’’, χάρη στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με το Mediterranean College και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Οι συνάδελφοι Στάθης Ταυλαρίδης και Ηλίας Βούρας θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους μέσα στις επόμενες ημέρες και θα τις ολοκληρώσουν τον Απρίλιο, αποκτώντας το ‘Executive Diploma in Sports Management’.

15175357_1245216355539064_1837564658_n

Ως απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν αποκτήσει τις βασικές γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση τους στην αγορά εργασίας, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής καριέρας τους, με τη βοήθεια και την υποστήριξη του Mediterranean College και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Δύο εκπαιδευτικούς φορείς, τους οποίους ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί θερμά για την ιδανική έκφραση της ευαισθησίας τους, αναφορικά με τη μόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα μιας δεύτερης καριέρας, μετά το τέλος της σταδιοδρομίας τους στο ποδόσφαιρο.

Το ‘Executive Diploma in Sports Management’ που παρέχει το Mediterranean Professional Studies είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης, που απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο του Αθλητισμού (αθλητές, προπονητές κλπ) και επιθυμούν να διεκδικήσουν διοικητικές θέσεις.

15218599_1245215605539139_156925042_n

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν εφοδιαστεί κατάλληλα ώστε να εργαστούν σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό αθλητικό περιβάλλον στην Ελλάδα, ενώ μπορούν να σταδιοδρομήσουν και ως ελεύθεροι επαγγελματίες Sports Managers ή ως διοικητικά στελέχη σε αθλητικούς συλλόγους, (οργανισμούς, φορείς, ενώσεις, ομάδες).

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για σπουδές υψηλής ποιότητας, που ενισχύει παράλληλα την προσπάθεια που καταβάλλουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ώστε να προετοιμαστούν επαγγελματικά για την επόμενη ημέρα.

Ο ΠΣΑΠ εύχεται καλές σπουδές στον Στάθη Ταυλαρίδη και τον Ηλία Βούρα και ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για το ενδιαφέρον τους, αναφορικά με τις σπουδές με υποτροφία στο Sports Management, στο Mediterranean Professional Studies.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη