Συναντήσεις του ΠΣΑΠ στην Πελοπόννησο

ΝΕΑ

Σε τρείς πόλεις της Πελοποννήσου, Τρίπολη, Κόρινθο και Αίγιο, συνεχίσθηκαν οι συναντήσεις της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει ο ΠΣΑΠ, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή επαφή με τα μέλη του και να τους παρέχει ενημέρωση για τα ζητήματα που τους αφορούν.
Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Κώστας Πούλιος και ο Ταμίας του Συνδέσμου Σάκης Δημόπουλος, συναντήθηκαν, διαδοχικά, στα γήπεδα όπου προπονούνται, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, της Κορίνθου και του Παναιγιαλείου.
Μίλησαν μαζί τους για ό, τι έχει σχέση με τη συμφωνία του ΠΣΑΠ με την ΕΠΟ, την Superleague και την Football League για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, για την ασφάλιση τους, την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, τους κινδύνους από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά και από τυχόν εμπλοκή στο φαινόμενο των προσυννενοημένων αγώνων.
Επιπλέον, έγινε αναφορά στην προσπάθεια επιμόρφωσης τους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) με τη μέθοδο On-Line Academy, όπως και στη δημιουργία του Εγγυητικού Ταμείου που θα λειτουργήσει προς όφελος των συναδέλφων.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε τόσο για θέματα βίας και ρατσισμού, όσο και για το Τουρνουά Ελεύθερων ποδοσφαιριστών το οποίο θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι.
Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ επεσήμαναν στους συναδέλφους ότι θα πρέπει να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Σύνδεσμο, να ενημερώνουν για όποιο πρόβλημα έχουν ή όποιο παράδοξο συναντήσουν και να προστρέχουν στον Σύνδεσμο τους για τα προβλήματα, που τυχόν τους απασχολούν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Οι συνάδελφοι και των 3 ομάδων, εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους για τη στάση του ΠΣΑΠ, αλλά και για το ενδιαφέρον το οποίο δείχνει για αυτούς ο Σύνδεσμος τους.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη