Συνάντηση του ΠΣΑΠ και της FIFPro με τους φορείς του ποδοσφαίρου

ΝΕΑ

IMG_0730Σε καλό κλίμα και με χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων, για το κοινό καλό, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, συνάντηση του Π.Σ.Α.Π και της FIFPro με την Ε.Π.Ο. , την Super League και την Football League.

Η FIFPro εκπροσωπήθηκε απο τον Γενικό Γραμματέα της, Τέο Φαν Σένγκελεν και τον νομικό της σύμβουλο Χόφμαν Μπάουερ ενώ εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ήταν στη συνάντηση, ο Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Σταμάτης Συρίγος και οι νομικοί σύμβουλοι του ΠΣΑΠ Μανώλης Αλαφραγκής και Θανάσης Μακρυνιώτης.

IMG_0695 (1)
Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη συνάντηση ήταν ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της, Γιώργος Γκιρτζίκης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Παυσανίας Παπανικολάου ενώ συμμετείχαν στη διαδικασία ο Πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, ο Πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης και ο Υπεύθυνος Οικονομικών της Football League Γιώργιος Στούπας.

Στη συζήτηση που έγινε, αναλύθηκαν ανάγκες και προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τους κανονισμούς οι οποίοι σχετίζονται με τη λειτουργία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Επισημάνθηκε απο όλες τις πλευρές ότι υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων του ποδοσφαίρου και τονίσθηκε ότι αυτή θα πρέπει να συνεχισθεί ενώ έγινε αναφορά και στην προοπτική κανονιστικών τροποποιήσεων για την πιο εύρυθμη λειτουργία των οικονομικών σχέσεων μεταξύ ποδοσφαιριστών και ομάδων.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη