Συνάντηση ΠΣΑΠ και Ι.Δ.Ε.Α.Δ.

ΝΕΑ

Ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, με αντικείμενο συζήτησης την βελτίωση της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε στη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου, που έλαβε χώρα στα γραφεία του ΠΣΑΠ H συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ι.Δ.Ε.Α.Δ και ο ΠΣΑΠ ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση.

Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος, ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου και διδάκτωρ Νομικής Εμμανουήλ Αλαφραγκής και η δικηγόρος Νεφέλη Τάτση και από την πλευρά του Ι.Δ.Ε.Α.Δ. παρέστησαν ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαλάτος, ο Ταμίας Δώρος Κλεοβούλου και το μέλος του Ινστιτούτου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μάλλιαρης, ο οποίος είναι ιστορικό μέλος του Συνδέσμου ενώ, κατά το παρελθόν, διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ

Παρατηρήθηκε ταύτιση θέσεων σε ότι αφορά την ανάγκη να υπάρξουν, με πνεύμα συλλογικότητας, αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κοινή παραδοχή ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ο πυρήνας του παιχνιδιού μας.

Παράλληλα, από κοινού διαπίστωση και επιθυμία είναι η διαμόρφωση υγιών και ισορροπημένων χαρακτήρων και συμπεριφορών αλλά και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης. Κοινή θέση είναι ότι οι στόχοι αυτοί μπορούν να επιτευχθούν με την έγκαιρη πρόληψη, στοχευμένη ενημέρωση και σφαιρική διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, των αυριανών αθλητών και φιλάθλων.

Ο ΠΣΑΠ παραμένει θετικός και στηρίζει ενεργά κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο σταθερά και αταλάντευτα υπηρετεί, με γνώμονα το κοινό καλό.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη