Συμβουλές απο τον ΠΣΑΠ στους συναδέλφους των Football League–Football League 2

ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Κώστας Πούλιος κι ο Ταμίας του ΠΣΑΠ Σάκης Δημόπουλος συναντήθηκαν στα γραφεία της Football League με αντιπροσωπεία της διοργανώτριας των πρωταθλημάτων Football League–Football League 2, την οποία αποτελούσαν οι κ.κ. Καλογιάννης, Σφακιανάκης, Σαλευρής, Μασούρης, όπως και με τους συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ομάδων των Football League, Κολοβέτσιο ( Λάρισα ), Πουλόπουλο ( Πιερικός ), Σύρο, Βασιλείου ( Θρασύβουλος), Κουτρουμπή, Μαρουκάκη ( Καλλιθέα ), Μπεκιάρη, Μπαλάσα ( Αναγέννηση Επανωμής), Σαμαρά ( Βέροια) , Σέγγο ( Ηρακλής Ψαχνών), Χάλαρη ( Βύζας Μεγάρων), Τζωρτζόπουλο ( Καλλονή), Ρεκλέγγη ( Πανθρακικός), Μιλένκοβιτς ( Πανσερραικός), Ταμπάκη ( Φωκικός).
Θέμα της συζήτησης που έγινε, δεν ήταν άλλο απο την κατάσταση που διαξορφώνεται πλέον, στις τελευταίες αγωνιστικές των δύο πρωταθλημάτων, καθώς σχεδόν κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο και θα πρέπει να επιδειχθεί σύνεση, ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση απο όλους τους εμπλεκομένους, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και φυσιολογικά και να αναδειχθεί η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Αυτή η πρωτοβουλία, απο την πλευρά του ΠΣΑΠ, αποσκοπεί στην ενεργοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών, στην κατεύθυνση της θωράκισης των συνθηκών διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, ώστε, τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές απο την πλευρά τους, να αποτελέσουν και πάλι παραδείγματα προς μίμηση και να μη δώσουν δικαιώματα ή αφορμές για αρνητικό σχολιασμό.
”Θέλουμε να τελειώσουν καλά κι ομαλά όλα τα πρωταθλήματα κι αυτό θα γίνει με τη συνεργασία όλων μας΄΄ ειπώθηκε χαρακτηριστικά σε αυτή τη συνάντηση απο τους εκπροσώπους τόσο του ΠΣΑΠ όσο και της Football League.
Τα θέματα της βίας, της διαφθοράς, της δαφάνειας, αντιμετωπίζονται ως φλέγοντα απο τον ΠΣΑΠ που ζητά απο όλους τους ποδοσφαιριστές–μέλη του να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο, αν πέσει στην αντίληψη τους οτιδήποτε που μπορεί να έχει σχέση με παραβατική συμπεριφορά, πιέσεις ή όποια απόπειρα επηρεασμού τους,.
Επισημάνθηκε, μάλιστα, ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν δίπλα τους τον ΠΣΑΠ, σε ότι τους αφορά κι αρκεί μόνο μία επικοινωνία με τον Σύνδεσμο τους, για όποιο πρόβλημα ή θέμα ανακύψει.
Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τονίσθηκε ότι θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2, μόνο οι ομάδες που θα πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια, με κατάθεση εγγυητικών επιστολών, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα σε ποδοσφαιριστές και να πάψει το φαινόμενο με τις συσσωρευμένες οφειλές προς συναδέλφους.
Ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί τους συναδέλφους για την ανταπόκριση τους και την Football League για τη συνεργασία.

[psap].

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη