Σύγχρονος Επαγγελματικός Αθλητισμός & οι αλλαγές του αθλητικού νόμου

ΝΕΑ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο ΠΣΑΠ συμμετείχε στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας Αθλητικού Δικαίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στις 27.01.16 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Σ.Α. με τίτλο “Σύγχρονος Επαγγελματικός Αθλητισμός & οι αλλαγές του αθλητικού νόμου”.

Την Εκδήλωση προσφώνησε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.Α. κύριος Δημήτριος Βερβεσός, ενώ ομιλητές υπήρξαν διακριθείσες προσωπικότητες στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, όπως ο καθηγητής Δημήτριος Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος του ΕΚΕΑΔ, ο Σοφοκλής Πιλάβιος πρώην Πρόεδρος της Ε.Π.Ο., ο Αλέξης Σπυρόπουλος, αθλητικός δημοσιογράφος, ο Ιωάννης Οικονομάκης Νομικός Σύμβουλος της Super League και ο Μάριος Παπαλουκάς, αναπληρωτής καθηγητής αθλητικού δικαίου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο ΠΣΑΠ εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο της Νομικής του Υπηρεσίας και λέκτορα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Εμμανουήλ Αλαφραγκή, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση με θέμα “Σύγχρονα προβλήματα και λύσεις στις εργασιακές σχέσεις των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών με τις Π.Α.Ε.”, υπογραμμίζοντας κατά την ανάπτυξή του ότι υπάρχουν πάντοτε λύσεις σε όλα τα προβλήματα και ακόμη και όπου δεν υπάρχουν με συνεργασία της Πολιτείας και των φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, λύσεις μπορούν να βρεθούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν για λογαριασμό του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ ο Πρόεδρος κύριος Διονύσιος Δημόπουλος, ο αντιπρόεδρος κύριος Ιωάννης Λαζανάς, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Κωνσταντίνος Πούλιος, ο Ειδικός Γραμματέας κύριος Παναγιώτης Κόρμπος και ο Ταμίας – Υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ κύριος Σταμάτης Συρίγος.

Η επιστημονική συζήτηση που ακολούθησε των διαλέξεων είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μέσα από τις απαντήσεις των εισηγητών οριοθετήθηκαν αρκετές έννοιες και δόθηκαν αρκετές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στις ημέρες μας ο επαγγελματικός αθλητισμός, ώστε τέτοιες εκδηλώσεις να πρέπει στη χώρα μας να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε μέσα από επιστημονικές συζητήσεις να δίδονται όλες οι λύσεις που απαιτούνται στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Εκ μέρους των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Δ.Σ.Α., το ΕΚΕΑΔ και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποσχόμαστε να είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε περίσταση μας ζητηθεί ξανά στο μέλλον να συμβάλουμε σε κάποια επιστημονική ή άλλη εκδήλωση.

[justified_image_grid exclude=featured] [psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη