Συγχαρητήρια του ΠΣΑΠ στην Εθνική Ελλάδος U-19

ΝΕΑ

Προς
τον Προπονητή της
Εθνικής Ελλάδος U-19
Κώστα Τσάνα

Φίλε Κώστα,

Αξίζουν πολλά και ολόθερμα συγχαρητήρια σε εσένα και τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας, για τη δίκαιη πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.
Η Διοίκηση, τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κι εγώ προσωπικά, σας στέλνουμε ”χίλια μπράβο” για ό, τι καταφέρατε έως τώρα και ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.
Η σπουδαία απόδοση της Εθνικής Ελλάδος, η εξαιρετική, συνολική, παρουσία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, η εμπνευσμένη κι αποτελεσματική καθοδήγηση τους από την τεχνική ηγεσία τους αλλά κι η άψογη, σε οργανωτικό επίπεδο, εικόνα της Εθνικής Ελλάδος, περιποιούν τιμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δημιουργούν ικανοποίηση αλλά και προσδοκίες και χαρίζουν χαμόγελα, αισιοδοξία και δύναμη ελπίδας στον ελληνικό λαό.
Αναμφίβολα, μπορεί τα πάντα αυτή η ομάδα και πάνω απ’ όλα έχει τη στόφα, τη δυναμική και την ποιότητα, ώστε να προσφέρει σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν το λαμπρό μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος ΠΣΑΠ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη