Συγχαρητήρια του ΠΣΑΠ στην Εθνική Ελλάδος Νέων και ευχές για κατάκτηση του Ευρωπαϊκού

ΝΕΑ

Προς
Αρχηγό Εθνικής Ελλάδος Νέων
Γιώργο Κατίδη

Φίλε Γιώργο,

Σε εσένα, τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή σας και σε όλους όσοι είναι δίπλα σας κι υποστηρίζουν την προσπάθεια σας, αξίζουν πολλά και ολόθερμα συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.
Η Ελλάδα κατέκτησε άξια και δίκαια τη νίκη απέναντι στην Αγγλία και πραγματικά μας γεμίσατε όλους με χαρά αλλά κι υπερηφάνεια.
Καμαρώνουμε αυτή την Εθνική ομάδα γιατί είναι γεμάτη από ταλέντο και δείχνει ότι διακρίνεται από σωστή αθλητική νοοτροπία αλλά κι από αφοσίωση στη φανέλα με το εθνόσημο.
Δικαιούνται να αντιμετωπίζονται με εμπιστοσύνη και να έχουν ευκαιρίες οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Νέων που δεν είναι απλώς και μόνο το μέλλον του ποδοσφαίρου μας αλλά και το σήμερα, το τώρα.
Η μόνη λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η συνειδητή, πλέον, στροφή στα Ελληνόπουλα και στην παραγωγή ταλέντων που θα δίνουν δύναμη και ζωή στις ομάδες μας.
Μακάρι να αποτελέσει αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την οριστική αρχή μίας προσπάθειας, με περισσότερη ειλικρίνεια και αφοσίωση στα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Πιστεύουμε ότι θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και στον τελικό με την Ισπανία. Αυτή η ομάδα, με τον ενθουσιασμό, τη δίψα για διάκριση, την ομαδικότητα, την ποιότητα και την αφοσίωση στον υψηλό στόχο και στη μεγάλη προσδοκία, μπορεί τα πάντα, αρκεί να έχει την ίδια συγκέντρωση και προσήλωση.
Καλή επιτυχία. Φέρτε την κούπα στην Ελλάδα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος ΠΣΑΠ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη