Συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος !

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα στον αγώνα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

H αφοσίωση στο κοινό στόχο και η αγάπη στη φανέλα με το εθνόσημο, ενισχύουν την πεποίθηση όλων ότι η Εθνική Ελλάδος θα επιστρέψει στις τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, με αποφασιστικότητα και φιλοδοξία.

Σε ώρες χαράς και ικανοποίησης, πρέπει όλοι, ειδικά όσοι αποδεδειγμένα αγαπάμε το ποδόσφαιρο, να μένουμε ψύχραιμοι, γνωρίζοντας άλλωστε ότι στο παιχνίδι μας, τα συναισθήματα εναλάσσονται εύκολα και γρήγορα, καθώς, τα αποτελέσματα, συχνά, καθορίζουν πολλά περισσότερα από όσα, πραγματικά, θέλουμε και όλοι κρίνονται, εντέλει, όχι μόνο από την εικόνα, αλλά, κυρίως, από την κατάληξη της προσπάθειας.

Ο ΠΣΑΠ, εκφράζει την υπερηφάνεια του για την Εθνική μας ομάδα, όπως και την πίστη του στην προοπτική που υπάρχει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το πλούσιο ταλέντο και την αγωνιστικότητα των συναδέλφων μας, μεγαλύτερων και μικρότερων σε ηλικία, των ήδη καταξιωμένων αλλά και των εξελίξιμων που ακολουθούν και θέλουν να πάρουν τη σκυτάλη της προσφοράς στο ποδόσφαιρο μας και στην Ελλάδα.

Η αγωνιστικότητα της Εθνικής μας απέναντι στο, ισχυρότατο σήμερα, Βέλγιο επιβεβαιώνει την ανάγκη να προσεχθούν οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, ώστε να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια.

Οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, οι ποδοσφαιριστές, κρατούν ψηλά τη σημαία, αποδεικνύοντας ότι αξίζουν τη συμπαράσταση.

Ευελπιστούμε ότι με το ίδιο ενδιαφέρον θα αντιμετωπισθούν τα ζητήματα που αφορούν όλους τους συναδέλφους μας, καθώς, είμαστε βέβαιοι ότι καθολική επιθυμία είναι η διατήρηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε υψηλό επίπεδο, στην Ελλάδα της κρίσης που όμως αντιστέκεται, μάχεται και μπορεί να βρεί λύσεις, για το κοινό καλό.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη