Συγχαρητήρια απο τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού προς τον ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Με ιδιαίτερα θετικό τρόπο σχολίασαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού τις ενέργειες και το πλάνο των επόμενων κινήσεων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, κατά τη συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ Διονύσιο Δημόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο και τον συνεργάτη του Συνδέσμου Κώστα Παπαδόπουλο, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ είχε ως στόχο να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για όλα τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και για να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους, να ακούσουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους, να μοιρασθούν μαζί τους τις αγωνίες που έχουν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Προς τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, αναλύθηκαν όλες οι κινήσεις και συμφωνίες του ΠΣΑΠ για την ασφάλιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ, όπως και των προστατευομένων μελών των οικογενειών τους ενώ έγινε αναφορά στο αίτημα του Συνδέσμου για την παροχή σύνταξης σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν αγωνισθεί για τουλάχιστον 10 χρόνια ως επαγγελματίες , με ελάχιστο ποσό τα 350 ευρώ.

Εκτενής ήταν η ενημέρωση και για τη μάχη που έδωσε ο ΠΣΑΠ για τα παράβολα στις προσφυγές των ποδοσφαιριστών, τα οποία παρά την πρόταση της Ε.Π.Ο. για θεαματικές αυξήσεις σε όλα τα επίπεδα, παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, με την καθοριστική βοήθεια και των ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας ομάδας, που τάχθηκαν στο πλευρό μας και για ακόμα μία φορά, έδειξαν ότι είναι ενεργά στο πλευρό όλων των συναδέλφων τους και του Συνδέσμου τους.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού και για το Μνημόνιο Συνεργασίας, που είναι σε συνάρτηση με το Εγγυητικό Ταμείο, ενώ επεσήμαναν ότι πράγματι οι ποδοσφαιριστές αποκτούν, πλέον, πολύ ισχυρή φωνή και λόγο στα κοινά του ποδοσφαίρου, με τη συσπείρωση των μελών του ΠΣΑΠ και την αρωγή και απο τους Ελληνες διεθνείς.

Οι συνάδελφοι εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους, τόσο για την δωρεάν παροχή της υπηρεσίας νομικής κάλυψης προς τα μέλη του ΠΣΑΠ όσο και για την εξασφάλιση και αναβάθμιση μιας σειράς άλλων υπηρεσιών( ελεύθερη είσοδος στα γήπεδα, επέκταση του προγράμματος FIFPro Online Academy στο οποίο μετέχουν τώρα οι συνάδελφοι Ζησόπουλος και Μπράχο,επέκταση του προγράμματος Don’t Fix It που αφορά πρωτίστως την προστασία των ποδοσφαιριστών απο την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια, διαρκής ενημέρωση για το ντόπινγκ, συμμετοχή στον αγώνα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στο Τουρνουά της FIFPro, οικονομική ενίσχυση σε ποδοσφαιριστές που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας ).

Στο πλαίσιο της εκστρατείας που ξεκινά ο ΠΣΑΠ, μέσα απο τα σχολεία, για την πρόληψη της βίας και την αντιμετώπιση του ρατσισμού, όλοι οι συνάδελφοι θα είναι στο πλευρό του Συνδέσμου για ομιλίες στους μαθητές ενώ θα υπάρξουν κινήσεις απο τον ΠΣΑΠ για την κάλυψη αναγκών που υπάρχουν σε σχολεία. Συνεχίζεται, παράλληλα, η πραγματοποίηση αγώνων σε όλη την Ελλάδα απο την αντιπροσωπευτική ομάδα του Συνδέσμου μας, για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Επιπλέον, ειπώθηκε στους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού ότι το μόνο που θέλει ο ΠΣΑΠ απο τα μέλη του, είναι να μείνουν αφοσιωμένοι στις προσπάθειες του Συνδέσμου τους, για το κοινό καλό, καθώς, είναι καθοριστικό για την ισχύ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, να αντλεί ενέργεια και δύναμη απο την παρουσία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές όπως και σε κάθε άλλο γεγονός πρόκειται να οργανωθεί απο τον ΠΣΑΠ, στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη