Συγχαρητήρια από τον ΠΣΑΠ στους Ολυμπιονίκες

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που τίμησαν με τρόπο ιδανικό το ελληνικό εθνόσημο κατακτώντας μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η προσπάθεια αυτών των παιδιών, σε συνθήκες αντίξοες και σε δύσκολες συγκυρίες, αξίζει τον έπαινο και τον θαυμασμό όλων.

Τα 6 Ολυμπιακά μετάλλια δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την ατομική προσπάθεια, αλλά και τη συνεργασία όλων όσοι ήταν στο πλευρό των Ολυμπιονικών μας, καθώς, η αρωγή τους αποδείχθηκε πολύτιμη.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε κάθε αθλήτρια και αθλητή που συμμετείχε με την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα στους Αγώνες του Ρίο. Γιατί όλες και όλοι, αγωνίσθηκαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για την άξια εκπροσώπηση της πατρίδας μας.

Στον αθλητισμό, το αποτέλεσμα, πάντα, είναι αβέβαιο. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Η προσπάθεια έχει, πάντα, μεγαλύτερη αξία και αυτή δίνει το στίγμα της κουλτούρας και της νοοτροπίας κάθε αθλήτριας και αθλητή.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, αισθάνονται υπερήφανοι για τις συναθλήτριες και τους συναθλητές τους και εκφράζουν την πεποίθηση ότι σε αυτόν τον δρόμο που χαράζουν οι επιτυχίες οι οποίες κατακτήθηκαν στο Ρίο, θα πορευθούν πολλοί ακόμα συνάδελφοι μας, σε όλα τα σπορ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Γιατί, ειδικά στην εποχή της κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα, όλοι μας έχουμε ανάγκη από πρότυπα και από πραγματικές αξίες.

Ώστε να αναθαρρούμε και να συνεχίζουμε τον καλό αγώνα.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη