ΠΡΟΣ Αρχηγό Εθνικής Ελλάδος Γεώργιο Καραγκούνη

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014ΝΕΑ

ΠΡΟΣ Αρχηγό Εθνικής Ελλάδος Γεώργιο Καραγκούνη

Αγαπητέ Γιώργο

Η Εθνική μας ομάδα, μαθημένη στα δύσκολα και έτοιμη για τη μεγαλύτερη πρόκληση, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έως το τέλος την ιστορική πρόκριση της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού.

[justified_image_grid]

Εμείς οι συνάδελφοι σας, η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, θεωρούμε δεδομένο ότι για ακόμα μία φορά θα κάνετε το καλύτερο δυνατό για την πατρίδα. Εσείς πήγατε ψηλά την Εθνική Ελλάδος, εσείς την κρατάτε εκεί, εσείς δείχνετε το δρόμο σε όλους όσοι ετοιμάζονται ή ονειρεύονται να σας ακολουθήσουν.

Κάθε αγώνας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι δύσκολος. Και εμείς μπορούμε να καταλάβουμε πολύ καλά τις πρόσθετες δυσκολίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε λόγω των ιδιαίτερων καιρικών και κλιματολογικών συνθηκών που επιβαρύνουν και δυσχεραίνουν κάθε ευρωπαϊκή ομάδα.

Έχετε τις ευχές και την αγάπη μας. Και είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνετε και πάλι υπερήφανους.

Είστε οι καλύτεροι, είστε αυτοί που παλεύουν κόντρα σε όλα και στο τέλος παίρνουν, με το σπαθί τους, το χειροκρότημα.

Καλό παιχνίδι παιδιά, καλή διασκέδαση σε όλους σας, χαρείτε αυτό που κερδίσατε με τους κόπους και την αξία σας. Το δικαίωμα να είστε ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου και να αγωνίζεστε για την πρόκριση, όταν άλλοι, από τεράστιες ποδοσφαιρικές δυνάμεις, έχουν ήδη αποκλεισθεί.

Θα νικήσετε. Αλλά ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά, να ξέρετε ότι όλοι όσοι σας αγαπάμε, γνωρίζουμε ότι κάνατε το καθήκον σας και με το παραπάνω.

Είμαστε μαζί σας!

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη