Προς Αρχηγό Εθνικής Ελλάδος Γεώργιο Καραγκούνη

ΝΕΑ

Αγαπητέ Γιώργο,

Την αξία σας εσείς οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας και ινδάλματα εκατομμυρίων Ελλήνων σε όλο τον κόσμο, την έχετε αποδείξει.

Ξέρουμε ποιοι είστε αλλά και τι πρεσβεύετε. Ποιες είναι οι αρχές σας, πόσο αγαπάτε την Εθνική ομάδα και πόσα θέλετε να προσφέρετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο μα και στους συναδέλφους σας.

Το παιχνίδι με την Κολομβία στο Μπέλο Οριζόντε ήταν απλώς και μόνο μία παρένθεση στην πορεία σας. Όχι γιατί δεν παίξατε καλά ή επειδή δεν προσπαθήσατε, αλλά, γιατί όλα σας πήγαν ανάποδα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Άλλωστε, πριν από κάθε άλλον, εσείς γνωρίζετε άριστα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και απροόπτων.

Ακριβώς μάλιστα επειδή είναι απρόβλεπτο, είναι τόσο ελκυστικό.

Αγαπάμε με πάθος την Εθνική ομάδα και εμείς οι συνάδελφοι σας, η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σας βεβαιώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας και τη θέληση σας να τιμήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρώματα και τη σημαία της πατρίδας μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι στον αγώνα με την Ιαπωνία θα παίξετε με την αίσθηση ότι έχετε μαζί σας ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Σας ευχόμαστε να χαρείτε το παιχνίδι, να κάνετε το καλύτερο δυνατό και όταν τελειώσει το ματς και πηγαίνετε προς τα αποδυτήρια, να έχετε την όψη και το χαμόγελο του νικητή.

Αυτό να έχετε πάντα στο μυαλό σας.

Είστε το Καμάρι μας.

Καλό Αγώνα.

Καλή Επιτυχία.

Από το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη