Ποδοσφαιρική παράσταση αστέρων για καλό σκοπό στο Μενίδι

ΝΕΑΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μπροστά σε πλήθος φιλάθλων, στο γήπεδο του Μενιδίου, η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ ( με την οποία αγωνίσθηκαν και 4 Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 ) και ο Αχαρναϊκός ( που έπαιξε με ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του, αλλά, στηρίχθηκε κυρίως στους παίκτες της Κ-20 ), έδωσαν μία όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση, κερδίζοντας το χειροκρότημα για τις ενέργειες τους, αλλά, πρωτίστως, για την πρωτοβουλία τους να αγωνισθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

img_9336

img_9701

Το παιχνίδι, που ολοκληρώθηκε με νίκη του ΠΣΑΠ με 6-2, πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΄΄Αρωγή΄΄.

img_9407

Ο ΠΣΑΠ ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα, πιστός στην αρχή της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ειδικά σε όσους έχουν απόλυτη ανάγκη την βοήθεια και συμπαράσταση μας.

img_9318

Παιδιά της ΄΄Αρωγής΄΄πρόσφεραν, πριν από την έναρξη της συνάντησης, λουλούδια στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι παίκτες του ΠΣΑΠ υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα σε μικρούς φίλους τους.

img_9855

img_9725

Καθοριστική, για την επιτυχία του αγώνα ήταν η ουσιαστική συμβολή του Υποστράτηγου Βασίλη Μωϋσίδη, Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, όπως και της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Κλήμη Κολιό.

img_9290

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, για την ευαισθησία του και την παρουσία της ομάδας του στο Μενίδι, απηύθυναν στους χαιρετισμούς που εκφώνησαν πριν από το ματς, τόσο ο κ.Μωϋσίδης και ο κ.Κολιός όσο και ο Δήμαρχος Μενιδίου Γιάννης Κασσαβός αλλά και ο Πρόεδρος της ΄Άρωγής΄΄ Νίκος Γκασούκας.

img_9232

Αυτή η δράση του ΠΣΑΠ συνδυάσθηκε, για ακόμα μία φορά, με την ενημέρωση και την λήψη δειγμάτων από εθελοντές δότες μυελού των οστών, από συνεργείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις ΄΄Η Πίστη΄΄.

img_9576

img_9663

Σκόραραν για την ομάδα του ΠΣΑΠ οι Λυμπερόπουλος ( 2 γκολ ), Κυργιάκος ( 2 γκολ ), Τσιάρτας ( με απευθείας εκτέλεση φάουλ ), Τζιωρτζόπουλος και για τον Αχαρναϊκό οι Ντε Νικόλο, Κουντούρης.

ΠΣΑΠ ( Προπονητής Μπάμπης Ζελενίτσας ) :
Νικοπολίδης, Γεωργέας, Παχατουρίδης, Σπυρόπουλος, Τζιωρτζόπουλος, Κυργιάκος, Μπασινάς, Φρατζέσκος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Λυμπερόπουλος ( έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Β.Παπαδόπουλος, Πούλιος, Κάπος, Κωτσής, Ψαρρής, Ζαφειράκης, Μπενετάτος ).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ( Προπονητής Δημήτρης Καλύκας ) :
Ψύχος, Νιφόρος, Καλαμιώτης, Μ.Χαραλαμπόπουλος, Μαρίνος, Μάρης, Πιπεράς, Τάρεκ, Δέδες, Σενέγια, Ντε Νικόλο ( αγωνίσθηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Κουντούρης, Πανταζής, Ξενάκης, Γ.Χαραλαμπόπουλος, Μπάρδης, Βύρης, Τουμπαρίδης).

[psap]

Σχετικά Νέα